20. detsember 2023

Peedipannkoogid (gluteenivabad).

Teistsugused pannkoogid, mida serveeri soolaste lisanditega. Keera pannkoogi sisse soolalõhet või rebitud liha, lisa meelepärast kastet ja natuke värsket salatit. Nii on see toitev amps hommikusöögiks, aga ka lõunaks ja õhtuks.


Kogus: 10 pannkooki (läbimõõduga 15 cm)

2,5 dl peedimahla
2 muna
100 g tatrajahu
75 g riisijahu
0,25 tl soola
2 sl oliiviõli
u 2,5 dl vett

Vispelda peedimahl munadega ühtlaseks seguks. Lisa kuivained ja sega ühtlaseks. Kõige viimasena sega juurde õli ja vesi. Lase tainal seista 10 minutit. Seejärel küpseta pannil keskmisel kuumusel pisemad ülepannikoogid (Ø15 cm) mõlemalt poolt valmis. Paku soolaste lisanditega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar