8. aprill 2021

Toorpuder - mangokoogi ja soolakaramelli

Toorpuder on alati hea valik. Olgugi, et olen taolisi retsepte siin blogis juba jaganud, siis tegelikult on selle valmistamisvõimalusi nii palju. Seetõttu on 2 maitsvat võimalust taas Teie ees. Need toorpudrud on inspireeritud mango- ning karamellikookidest, seega sobivad suurepäraselt magustoiduks. Kes hommikuti aga maiustada armastab, siis need võivad seda ka hommikusöögiks süüa!

PS! Nende toorputrude videoõpetuse leiate minu instagramist: vajuta siia!


Kogus: 4
Valmistamisaeg: 10min  + seismisaeg

Toorpuder:
2 dl kaerahelbeid
2 tl tšiiaseemneid
2 tl mett
2 sl kreeka jogurtit
2 dl mandlipiima
näpuotsatäis soola

Soolakaramelli toorpuder
keedetud kondenspiima
banaani
šokolaaditükke

Mangokoogi toorpuder
mangopüreed
mangotükke
kookoshelbed

Pane kõik toorpudru jaoks vajaminevad komponendid järgemööda kaussi ning sega ühtlaseks. Tõsta segu külmkappi paisuma ning maitsestuma vähemalt 3 tunniks. Seejärel jaota segu 4 klaasi või purki.

Nirista pooltesse klaasidesse keedetud kondenspiim, lisa banaani- ja šokolaaditükid. Ülejäänud klaasidesse tõsta mangopüree, lisa mangotükid ning kookoshelbed. Naudi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar