12. november 2016

Köömnepannkoogid toorsingi ja praemunaga

Olen vist pannkookide kategoorias leidnud ühe oma uutest lemmikutest!! Ühesõnaga on viimased pannkoogihommikud möödunud nendesamade köömnepannkookidega. Need sobivad ideaalselt sellistesse hommikutesse, kui kuskile kiirustama ei pea ning on aega rahulikult süüa valmistada ja lõpptulemust täiel rinnal ka nautida. Just seesugused hommikud on kohustuslikud! Need pannkoogid on kohevad, pisut pontsakad ja seest veidi tummised. Hea oleks, kui sul on külmkapis nende pannukate valmistamise hetkel olemas pisut toorsinki või siis soolalõhe, sest need pisikesed küpsetised ei saa kuidagi ilma seesuguste lisanditeta hakkama. Praemuna on ka ainult boonuseks ... ja tass kohvi ka. Ideaalne hommik võibki siis vist alata:)


Kogus: 15 tk

2,5 dl jahu (pool kogusest võid asendada grahamjahuga)
1 tl küpsetuspulbrit
0,25 tl soola
1 tl köömneid
35 g toorjuustu, toasooja
25 g võid, toasooja
1 muna
1,75 dl piima


Serveerimiseks: toorsinki, Kreeka jogurtit praemuna

Sega kuivained omavahel. Klopi toorjuust võiga vahule, lisa segades juurde muna. Seejärel lisa toorjuustusegu kuivainetele, lisa ka piim ning sega kõik ühtlaseks tainaks. Prae pannil õlis tainast pisikesed pannkoogid. Serveeri pannkooke koos toorsingi, Kreeka jogurti ja praemunaga (jäta munakollane kindlasti vedelaks)! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar