Ma tean, et peale lihavõttepühi on alati paljudel mure, et mida nende keedetud munadega peale hakata. Kindlasti on kõikidel juba kõik need pühademunad söögiks ära kasutatud, aga alljärgnevalt üks idee, millest ma olen juba ammu vaimustunud. Tegelikult otsisin juba bogist, et ega ma seda retsepti siin jaganud e ole, kuid tundub, et siiski ei ole. Niisiis on Teie ees munad tuunikalakastmega (jah, kastme idee on näpatud vitello tonnato roalt;)), mis sobituvad liigagi hästi kokku. Kõige parem on muidugi seda süüa hommikusel röstsaial või -leival, aga kes saia-leiva usku enam ei ole, siis söö seda koos värskete salatilehtede ja köögviljadega.
See roog on gluteenivaba ning ise kasutan selle valmistamisel isetehtud majoneesi, kes miskipärast majoneesi valmistamist ette võtta ei soovi, siis jälgi kindlasti majoneesipudelil olevat koostisainete nimekirja;)
murulauku (serveerimiseks)
Kaste:
75 g tuunikalakonservi õlis
2 vürtsikilufileed
0,5 sl sidrunist pressitud mahla
1 tl kappareid
75 g majoneesi
musta pipart, suhkrut
75 g tuunikalakonservi õlis
2 vürtsikilufileed
0,5 sl sidrunist pressitud mahla
1 tl kappareid
75 g majoneesi
musta pipart, suhkrut
Viiluta munad ning laota taldrikule. Pane kõik kastme
komponendid kaussi ning püreesta ühtlaseks kastmeks. Maitsesta pipra ja
suhkruga. Laota kaste munaviiludele, raputa peale hakitud murulauku ja
kappareid ning serveeri!
Retsepti jagasin ka Naistelehes 23.03.16;)
Never tried to cook eggs like this in this sauce. I think it will be interesting and tasty
VastaKustuta