17. jaanuar 2011

Šokolaadi-banaanikreem

/Prindi retsept/

Mida teha, kui on kapis valge šokolaadi ülejääk?Jällegi üks piinlikult lühike, kuid see-eest väga maitsev postitus. Soovitan serveerida seda suupiste magustoiduna väikestest pitsidest.


100 g valget šokolaadi
400 g banaani kohupiimakreemi

75 g hapukoort


Sulata šokolaad vesivannil. Sega omavahel kohupiim ja hapukoor. Vala segades juurde sulatatud šokolaad. Aseta kreem pokaalidesse ning lase ca tunnike taheneda.

4 kommentaari:

  1. Kuna jõuludest on palju shokolaadi kogunenud, siis otsustasin proovida ja ei pea kahetsema :)
    Ainukese erandina kasutasin valge shokolaadi asemel piimashokolaadi. Järgmisena tahaks juba proovida maasikakohupiima ja valget shokolaadi mustikatega... mmmmm :D

    VastaKustuta
  2. Seoses koostöös Farmiga, kas Sa oled või on plaanis teha midagi maitsvat, mis sisaldaks farmi magusaid jogurteid (nt leivajogurtiga, farmi kooreste jogurtitega jne) ?

    VastaKustuta
  3. Ave - Sinu mõte maasikakohupiima ja mustikatega tundub oi kui hea:) Mul plaanis seda ühe magustoiduna pakkuda oma sünnipäeval pisikestest pokaalidest serveerituna:)

    Anonüümne - kusjuures ei ole mõelnud, aga muidugi võiks, arvestades seda, et leivajogurt on üks minu lemmikuid. hea ettepanek.

    VastaKustuta