10. juuni 2010

Rohe-roheline maitsevõi murulauguga

/Prindi retsept/


Sellest imearmsa värvusega maitsevõid lihtsalt peab maitsma. Kujutage ette ideaalset kooslust - kodutehtud leivaviil, selle peal paras kiht murulaugu maitsevõid ning siis korralikult paks viil kodu-suitsutatud liha - match-made in heaven. ...ja siis ükspäev ma maitsesin seda määret kodutehtud saial - sooja just ahjust tulnud saiaga, kus krõbe koorik krõbiseb ning sisu on pehmemast pehmem. Maitset kirjeldama parem ei hakkagi.

175 g toasooja võid
0,5 tl soola

peotäis murulauku

peotäis rohelist tilli
2 tl sibulahelbeid

Pane toasoe või koos soola, murulaugu, rohelise tilli ja sibulahelvestega mikserisse. Mikserda mõni minut kuni kõik on ilusti segunenud ning või on ühtlaselt roheline. Nagu ikka, kõige parem ise-tehtud leivaga:)

4 kommentaari:

  1. just täna tegin sama võid, kus oli murulauk, koriander ja karulauk.
    2,5 aastane õelaps sõi selle võiga saiu oma 5 viilu :)

    VastaKustuta
  2. minu kaheaastane sõi ainult või pealt ära:)

    VastaKustuta
  3. Kas need sibulahelbed sul röstitud? Kui jah, siis kust poest neid saab? Kristina

    VastaKustuta
  4. Sibulahelbed on müügil maitseaineriiulis. Eraldi neid ei röstinud. Minul oli seekord näiteks kasutusel McCormick ettevõte oma.

    VastaKustuta