Nii lihtne kodune lõuna- või õhtusöök Valmib lihtsasti ja sobib hästi nii argiõhtul kui ka nädalavahetusel valmistamiseks.
Kogus: neljale
Valmistamisaeg: ettevalmistusteks 10 min + küpsemisaeg
4 jahutatud broilerikoiba
soola, pipart
3 sl teriyaki kastet
3 loorberilehte
1 sl oliiviõli
1 küüslaugupea
Maitsesta
 kanakoivad korralikult soola ja pipraga ning hõõru kokku teriyaki 
kastmega. Tõsta ahjuvormi, lisa loorberilehed ja nirista peale 
oliiviõli. Poolita küüslauk horisontaalselt ja tõsta poolikud ahjuvormi.
Küpseta
 kana 220 kraadi juures 10 min. Seejärel aseta vormile peale kaas ja 
küpseta seejärel umbes 50-60 minutit. Enne ahjust võtmist pane ahi 
grillrežiimile ja pruunista kanakoivad pealt kuldseks. 
Retsept valmis koostöös Rannamõisaga.  

Milline see teriyaki kaste välja näeb ja kust seda leida?
VastaKustutaTere! Teriyaki kaste on lihtsasti müügil peaaegu igas toidukaupluses (sealsamas, kus on müügil ka sojakastmed, marineeritud ingver jne) Lisan näitena lingi Rimi poest: https://www.rimi.ee/epood/ee/tooted/kauasailivad-toidukaubad/maailmakook/tai-kook/kaste-teriyaki-santa-maria-300ml/p/104059
KustutaAitäh! Mis sinna juurde oleks hea teha?
KustutaMis endale aga meeldib. Ahjukartulit, riisi, kartulivormi, tatart. Ühesõnaga, mis iganes meeldib:) Aga miks mitte valmistada ka lihtsat suvikõrvitsariisi. Tegin sedasorti lisandirooga veidi aeg tagasi koostöös Rannamõisaga: https://www.linnuliha.ee/retseptid/suvikorvitsariis/
Kustuta