tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post5903493944337406923..comments2024-03-28T10:03:43.352+02:00Comments on Kokkama Ragnega: Pähklikoogi energiabatoon (paleo)Ragnehttp://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-56802120806617848152016-08-17T10:41:43.231+03:002016-08-17T10:41:43.231+03:00Ma ei teagi, miks ta pehmeks jäi, aga õnneks see m...Ma ei teagi, miks ta pehmeks jäi, aga õnneks see maitset ei mõjutanud ja kindlasti katsetan varsti uuesti :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-9387676344089213292016-08-17T08:07:25.556+03:002016-08-17T08:07:25.556+03:00Miks see mass huvitav pehmeks jäi? Kas datlid olid...Miks see mass huvitav pehmeks jäi? Kas datlid olid ikka korralikult peale leotamist veest kuivaks nõrutatud? Ja komponentide kaal selline, nagu retseptis? <br />Tegelikult need kaks komponenti toimivad omavahel nii, et tahenevad ilusti paari tunniga energiabatooniks. Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-4415652921131869512016-08-16T19:21:32.017+03:002016-08-16T19:21:32.017+03:00Minul jäi kogu see mass pehmeks, aga sõime siis lu...Minul jäi kogu see mass pehmeks, aga sõime siis lusikaga. Huvitav, kas seda sügavkülmutada annaks? Et teen topsid valmis ja siis on hommikuti sügavkülmast hea tööle kaasa võtta.Anonymousnoreply@blogger.com