tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post5735069551864394843..comments2024-03-18T13:54:23.978+02:00Comments on Kokkama Ragnega: Pisikesed lihapirukadRagnehttp://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-214591809113141402023-12-22T14:54:09.766+02:002023-12-22T14:54:09.766+02:00Ma ei pannunud Ma ei pannunud Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-26341497317402210092023-12-12T16:36:38.708+02:002023-12-12T16:36:38.708+02:00Toores muna täidise sidumiseks:)Toores muna täidise sidumiseks:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-36375572531482243702023-12-11T22:21:50.087+02:002023-12-11T22:21:50.087+02:00Kas keedetud muna?Kas keedetud muna?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-25613681171401797772023-05-05T12:58:14.556+03:002023-05-05T12:58:14.556+03:00Suur rõõm seda lugeda :)Suur rõõm seda lugeda :)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-859743668145325672023-05-05T12:56:22.356+03:002023-05-05T12:56:22.356+03:00Suured tänud imelise retsepti eest, teen juba mitm...Suured tänud imelise retsepti eest, teen juba mitmes kord pirukaid :) lisaks on teie kaneelisaiade retsept imehea :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-7031312157413448112023-04-17T12:59:38.609+03:002023-04-17T12:59:38.609+03:00I think this the Pakistani bun because when I goin...I think this the Pakistani bun because when I going Pakistan for visit so I eat this this is called in Pakistan bun kabaab.best embroidery digitizing serviceshttps://www.embpunch.com/embroidery-digitizingnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-11102214460000869672022-08-01T10:15:21.446+03:002022-08-01T10:15:21.446+03:00Ohh, rõõm kuulda. Ise mõtlen, et peaks sellele ret...Ohh, rõõm kuulda. Ise mõtlen, et peaks sellele retseptile uue foto tegema. Teen üsnagi tihti neid :)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-19006044447927178632022-07-28T12:32:45.029+03:002022-07-28T12:32:45.029+03:00Nii maitsvad pirukad tulid. Ma kusjuures ales nüüd...Nii maitsvad pirukad tulid. Ma kusjuures ales nüüd avastasin selle retsepti siin, kuigi olen juba aasta otsa selle blogi jälgija. :DKairinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-70890176368724127522013-12-06T13:05:45.779+02:002013-12-06T13:05:45.779+02:00oh juudas, ma olen kindel, et see oli ülimalt hea....oh juudas, ma olen kindel, et see oli ülimalt hea. Nii mõnusa täidisega ei saagi teisiti:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-18434182543314540752013-12-05T15:37:24.234+02:002013-12-05T15:37:24.234+02:00Olen neid lihapirukaid laste nõudmisel nüüd kümnei...Olen neid lihapirukaid laste nõudmisel nüüd kümneid kordi teinud. Eile oli aga vaja üks riisi ülejääk ära kasutada, hakkliha polnud ja siis tegin hoopis sellise täidise: keedetud riis, peeneks hakitud suitsuseapõsk, 2 keedetud muna, ja natuke hakitud kalkuniprae jääke. Pool muna neid siduma ikka ka. Ja ma ütleks, et see tuli VEEL parem. Põhimõtteliselt riisi-muna-peekonipirukad. Kogu laari sõid ära 4 last, 1 beebi ja 1 täiskasvanu... Umbes 10 minutiga. Helenhttps://www.blogger.com/profile/08080954036128139381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-22038836867138778922011-10-26T21:07:23.719+03:002011-10-26T21:07:23.719+03:00Pärmitainas võib kohati olla pirtsakas. Näiteks te...Pärmitainas võib kohati olla pirtsakas. Näiteks temperatuur kerkimisel, küllaldane sõtkumine on ünnestumisel üliolulised. Püüan millalgi panna ka kirja blogisse postituse: Hea pärmitaina ünnestumisest.<br /><br />Kas tegid pärmitainast esmakordselt?Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-49179754022261260552011-10-24T15:34:13.161+03:002011-10-24T15:34:13.161+03:00Tegi selle retsepti järgi, aga kahjuks tainas ei k...Tegi selle retsepti järgi, aga kahjuks tainas ei kerkinud. :/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-75199497705586719622010-09-07T23:38:22.447+03:002010-09-07T23:38:22.447+03:00Mina panen hakkliha potti keevasse vette ning keed...Mina panen hakkliha potti keevasse vette ning keedan seni kuni roosaka värvuse kadumiseni. See ei võta väga kaua aega.Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-73775681181082792692010-09-07T14:28:18.596+03:002010-09-07T14:28:18.596+03:00Mismõttes hakkliha keeta? Vähese vee sees pannil?Mismõttes hakkliha keeta? Vähese vee sees pannil?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-30283783318481673922009-07-23T00:03:39.219+03:002009-07-23T00:03:39.219+03:00Helen - Võtsin just ahjust need pirukad välja ja l...Helen - Võtsin just ahjust need pirukad välja ja lugesin kokku - täpselt 43 tükki tuli!Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-59946763945158350412009-07-16T13:12:15.856+03:002009-07-16T13:12:15.856+03:00Helen saatsin vastuse sulle ka meilile. Nii umbes ...Helen saatsin vastuse sulle ka meilile. Nii umbes 40 tükki.... või siis 2 ahjuplaaditäit:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-57570302931459516632009-07-16T12:34:40.164+03:002009-07-16T12:34:40.164+03:00Tere! Mitu pirukat sellest kogusest umbes tuleb? S...Tere! Mitu pirukat sellest kogusest umbes tuleb? Siis tean, kas teha äkki topelt kogus...Unknownhttps://www.blogger.com/profile/03405102361676834097noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-21895649797338252962009-07-08T23:36:00.505+03:002009-07-08T23:36:00.505+03:00Minul tuleb päris tihti meelega pärmitainast rohke...Minul tuleb päris tihti meelega pärmitainast rohkem, et siis ettekäändega pirukaid teha:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-3628925821355020452009-07-08T22:44:56.877+03:002009-07-08T22:44:56.877+03:00hea mõtte sain siit , teen alati pitsatainast rohk...hea mõtte sain siit , teen alati pitsatainast rohkem ja täidist ka , sellest teen pitsarulle, kuid nii on veelgi lihtsam teha, riisiga või ilma:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-30476156700039371322009-07-07T18:42:09.976+03:002009-07-07T18:42:09.976+03:00Oi kui nunnukesed ja ahvatlevad! Mõtlen kogu aeg, ...Oi kui nunnukesed ja ahvatlevad! Mõtlen kogu aeg, et sellised head suvel kaasavõtmise suupisted, aga nagu pole jõudnud nii kaugele...Maris Kuudahttps://www.blogger.com/profile/03067664697637075885noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-45204713383336450862009-07-06T23:52:29.121+03:002009-07-06T23:52:29.121+03:00Tere- tere anonüümne:)
Tegemist on keetmata muna...Tere- tere anonüümne:) <br /><br />Tegemist on keetmata munaga (hakkliha sidumiseks). Teine pool keetmata munast läheb pirukate määrimiseks, et need ikka ilusad kuldsed tuleksid;) Nii saab ilusti täpselt ühe muna pirukate tegemisel ära kasutada. Muidu jama kui pool vedelat muna jääb lihtsalt külmkappi seisma.Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-76745138394955288022009-07-06T23:30:28.806+03:002009-07-06T23:30:28.806+03:00Piilun siia blogisse päris tihti ja leidsingi jäll...Piilun siia blogisse päris tihti ja leidsingi jälle mõnusa lihapiruka retsepti aga tahtsin küsida, mida tähendab täidises see 0,5 muna, kas jutt käib kõvaks keedetud munast?<br />Tänud.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-56583252061490752042009-07-05T21:25:45.307+03:002009-07-05T21:25:45.307+03:00Mardikas - mida sagedamini neid teen, seda lihtsam...Mardikas - mida sagedamini neid teen, seda lihtsamini nad valmis saavad:)<br /><br />Vifka - ju see on see blogijate mõttejõud:) Maasikatorti veel see aasta teinud pole, kuid üks tordike lähiajal valmistamisel küll. See-eest sai aga üleeile tehtud maasikakooki:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-40043171024268438142009-07-05T01:13:33.947+03:002009-07-05T01:13:33.947+03:00Ei ole võimalik! Ma alles tegin neid väikeseid pir...Ei ole võimalik! Ma alles tegin neid väikeseid pirukaid (täna lisasin lõpuks blogisse) ja nende soojade ilmadega sai päris mitu korda külmasuppi tehtud. Me lihtsalt teeme nii sarnaseid asju peaaegu üheaegselt. Ma pakun välja, et maasikatorti tegid kah alles hiljuti või siis kringlit :))Vivianhttps://www.blogger.com/profile/08047857921285907468noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-42382355436807770772009-07-04T00:11:38.295+03:002009-07-04T00:11:38.295+03:00Vot neid sööks küll isuga, kui on laula...valmis j...Vot neid sööks küll isuga, kui on laula...valmis juba. Nednega nii palju janti, et ise ei viitsi seda tööd ettegi vötta!MARDIKAShttps://www.blogger.com/profile/08972617001727973845noreply@blogger.com