tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post5220982650644902973..comments2024-03-19T10:23:54.645+02:00Comments on Kokkama Ragnega: Midagi retrot - võileivatort kodujuustu-makratäidisegaRagnehttp://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-11271870791055133362022-07-19T08:49:52.845+03:002022-07-19T08:49:52.845+03:00Meie purustame ära ja teeme nö riivsaiaks. Meie purustame ära ja teeme nö riivsaiaks. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-36657986902721376512016-10-11T22:19:29.596+03:002016-10-11T22:19:29.596+03:00Mina olen teinud nii magusaid, kui ka soolaseid sa...Mina olen teinud nii magusaid, kui ka soolaseid saiapulki. Kõikdele on meeltmööda olnud, kes proovinud. Retseptid siinsamas blogis täiesti olemas:<br /><br />http://www.kokkama.ee/2009/05/krobedad-saiapulgad.html<br /><br />http://www.kokkama.ee/2011/03/saiapulgad-kaneelikupsiste-kujul.html<br />Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-40808527205128090652016-10-11T21:44:59.427+03:002016-10-11T21:44:59.427+03:00Mida teha nende äärtega, mis saial ära lõigata tul...Mida teha nende äärtega, mis saial ära lõigata tuleb? Mul õde kunagi üritas neid ahjus niiöelda röstida ja siis pakkus dipikastmega, aga kuidagi kuivad jäid... Või siis lihtsalt sügavkülma pista ja talvel partidele sööta? :DJaanikanoreply@blogger.com