tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post5012749738774294143..comments2024-03-18T13:54:23.978+02:00Comments on Kokkama Ragnega: Leib juustulisandigaRagnehttp://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-82085548825174397692010-03-09T12:48:26.529+02:002010-03-09T12:48:26.529+02:00aitäh vastuse eest :)aitäh vastuse eest :)Angelikahttps://www.blogger.com/profile/05458579082539265646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-91902540888345037692010-03-08T23:42:32.486+02:002010-03-08T23:42:32.486+02:00Mina panen leivad tavalisse pisikesse kilekotti, v...Mina panen leivad tavalisse pisikesse kilekotti, väga ilusti püsivad värskena:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-89906375243531873192010-03-08T21:25:21.311+02:002010-03-08T21:25:21.311+02:00Selline küsimus, et kuidas sa leiba säilitad? olet...Selline küsimus, et kuidas sa leiba säilitad? oletan et ühe päevaga sa neid ära ei söö :)Angelikahttps://www.blogger.com/profile/05458579082539265646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-58001335335263013522010-01-27T08:28:09.132+02:002010-01-27T08:28:09.132+02:00Järgmine kord võtan plaaniks ka Riina idee järgi t...Järgmine kord võtan plaaniks ka Riina idee järgi teha...:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-90248454542480630262010-01-25T08:25:08.439+02:002010-01-25T08:25:08.439+02:00Mina proovisin kilumuffineid teha, tegin prooviks ...Mina proovisin kilumuffineid teha, tegin prooviks ühe vormiga, 7 tükki.Õnnestusid väga hästi, kogu pere kiitis.<br />Tänud Riinale hea idee eest! :)Andrahttps://www.blogger.com/profile/18232791620112013766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-24537932650045837642010-01-22T00:57:27.334+02:002010-01-22T00:57:27.334+02:00Riina, tore, et blogi meeldib. Tumeda suhkru lisam...Riina, tore, et blogi meeldib. Tumeda suhkru lisamine on hea mõte. Olen seda korra teinud, kui endal tavaline suhkur oli kogemata otsa saanud, maitse oli selline õrn-karamelline, minule meeldis, ainult abikaasa natuke nurises:)<br /><br />Mul on pikemat aega isu ühe õige kilutäidisega leiva järele, lähiajal plaanin teha kindlasti, aga need muffinleivakesed on ka lahedad, sellised pisiked kuklileivakesed tulevad, olen teinud (ilma lisanditega siiski). Sellegipoolest söödi minu muffinid ka imekiiresti ära:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-23700549301682409872010-01-21T16:29:01.049+02:002010-01-21T16:29:01.049+02:00Tere! Olen lugenud Sinu blogi ligi pool aastat. To...Tere! Olen lugenud Sinu blogi ligi pool aastat. Tore blogi!!!<br />Saadan oma lisandused leiva tegemisest:<br />1) kasutan tumedat muskovaado suhkrut - see on "natuke öko" ja annab hea maitse<br />2) tegin omaloomingut - kilumuffineid - muffini vormi tavalist (ilma lisanditeta) leivataigent, siis 1 kilufilee ja veel 1 kiht leivataigent. Küpsetasin 225 C u 30 min<br /><br />Tulemus - pidin teise muffinivormi veel ostma, sest 12 kilumuffinit söödi liiga kiiresti ära<br /><br />Tervitades RiinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-21195401668485411042010-01-16T00:26:56.448+02:002010-01-16T00:26:56.448+02:00Ma ei imesta meie ühiste mõttelendude üle.....
Ag...Ma ei imesta meie ühiste mõttelendude üle.....<br /><br />Aga mis sa leivateoga ootad, proovi ära, siis enam sellest pisikust lahti ei saa, ma võin vabalt juuretisega varustada:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-81401416263500362022010-01-15T01:17:23.205+02:002010-01-15T01:17:23.205+02:00Mina just mõtlesin, et kui ma ise leiba teeksin (h...Mina just mõtlesin, et kui ma ise leiba teeksin (häbi, siiani pole veel teinud) siis teeksin ka juustuga. No nagu ikka, me sarnaselt tegutseme ;) <br />Ihii, sinu ei-ole-kook-ega-küpsis üllitise juurde pean mainima, et ma viimane nädal olnud küpsiste lainel, seega ikka ühtemoodi.... peaaegu :))Vivianhttps://www.blogger.com/profile/08047857921285907468noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-23004704686424353722010-01-12T23:22:21.425+02:002010-01-12T23:22:21.425+02:00Üldiselt kasutan Edami juustu leibade tegemisel. I...Üldiselt kasutan Edami juustu leibade tegemisel. Isiklikult ei soovita Hollandi juustu ja eesti juustu kasutada, sest nende maitse jääb küpsetistes nii nõrk. Keerusaiade puhul olen lisanud ka veidi juustutoodet, see sulab kuidagi voolavalt juustusaiade sisse.<br /><br />Eline - oi kui tore on kuulda, et koduse leiva tegijaid aina lisandub:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-60091266361554892492010-01-12T19:40:46.150+02:002010-01-12T19:40:46.150+02:00Minu lemmik on ka juustu leib köömnetega aga ainul...Minu lemmik on ka juustu leib köömnetega aga ainult juustuga ka hea.<br />Ragne tänan sind nii hea leiva tegemise juhendi eest. Sain mõni aeg tagasi tänu sellele oma esimesed leivad tehtud. Nüüd enam meie peres poe leiba ei söödagi.Elinehttps://www.blogger.com/profile/10463735119907468290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-66865595983953630232010-01-12T14:26:21.815+02:002010-01-12T14:26:21.815+02:00Ragne, mis juustu sa ise kasutad? Ma olen leivatai...Ragne, mis juustu sa ise kasutad? Ma olen leivataignasse pannud köömneid ja juustu (äkki Saaremaa Hollandi juustu). Jäi hea, kuid mitte päris "nõretav keerusai".(mis on mu absoluutne lemmik:))Anonymousnoreply@blogger.com