tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post483805759332305828..comments2024-03-28T21:31:45.928+02:00Comments on Kokkama Ragnega: Maasikakook šokolaadise kallistusegaRagnehttp://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-20336878635736069022012-07-03T18:15:54.516+03:002012-07-03T18:15:54.516+03:00ohhhh kukeseened, see on praeguse suvise aja pärl:...ohhhh kukeseened, see on praeguse suvise aja pärl:) Kindlasti tuleb pitsa maitsev..... ja kook ka:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-5448791511277333842012-07-03T16:11:20.987+03:002012-07-03T16:11:20.987+03:00Aitäh Sulle nii kiire vastuse eest, katsetan kohe ...Aitäh Sulle nii kiire vastuse eest, katsetan kohe õhtul järele. Hakkliha-kukeseenepitsa nõuab ju ometi ka hooajale kohast magustoitu ja see Sinu retsept kõlab-paistab äärmiselt maitsev! :)Liishttps://www.blogger.com/profile/04608421362967454812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-65028653258899780622012-07-03T10:16:40.490+03:002012-07-03T10:16:40.490+03:00kui rabarbereid koogi sisse pistad, siis võid suur...kui rabarbereid koogi sisse pistad, siis võid suurendada õige pisut suhkru kogust. Lisaks võid rabarberid eelnevalt 1-2 tl tärklisega läbi segada. Muu osas võib kõik samaks jääda:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-32181508922493580072012-07-03T09:58:17.855+03:002012-07-03T09:58:17.855+03:00Ei tea kas siin osa maasikaid tohiks veel ka hilis...Ei tea kas siin osa maasikaid tohiks veel ka hiliste rabarberitega asendada või peaks selleks ka ülejäänud retseptis muudatusi tegema...? :)liishttp://aegajalt.masendav.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-68459164602673761942009-07-23T21:00:33.639+03:002009-07-23T21:00:33.639+03:00Cranberry - Jään ootama koogist kommentaare;)Cranberry - Jään ootama koogist kommentaare;)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-33803268624319809862009-07-23T13:57:27.599+03:002009-07-23T13:57:27.599+03:00Kook sai valmis...ja ootab lahti lõikamist...super...Kook sai valmis...ja ootab lahti lõikamist...super näeb välja.Cranberryhttps://www.blogger.com/profile/09844692602990370280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-73158254630493399842009-07-21T00:07:06.151+03:002009-07-21T00:07:06.151+03:00Minu arvates on ideaalne koogivormi mõõtude kohta ...Minu arvates on ideaalne koogivormi mõõtude kohta ära toodud Thredahlia blogis: <a href="http://thredahlia.blogspot.com/2008/08/retsepti-teisendamine.html" rel="nofollow">http://thredahlia.blogspot.com/2008/08/retsepti-teisendamine.html</a> Selle järgi saab täpselt arvutada koguseid, kui sul on suurem vorm. Keev vesi annab taignale rohkem kohevust ja mahlasust. Tean, et paljud teevad just sellepärast ka biskviitpõhjasid keeva vee baasil. Üks sellise meetodiga retsept on ka nami-namis: <a href="http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=5242" rel="nofollow">nami-namis</a><br /><br />Minu arvates on antud kogustega šokolaadi kogus täiesti paras ning ise ei ole mõelnud seda rohkem lisada:)<br /><br />Soovin edu koogi valmistamisel!!!Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-82976425832678710262009-07-20T19:27:04.685+03:002009-07-20T19:27:04.685+03:00Proovin selle koogi nädalavahetusel ära(väga põnev...Proovin selle koogi nädalavahetusel ära(väga põnev kook teine), aga kui mul koogivorm on 26-28 cm, kui palju ma peaksin siis koguseid suurendama???<br />Ja minu jaoks päris uus oli see et võile lisad vee ja lased keema tõusta, milleks see on vajalik?<br />Kas shokolaadi võiks ka natuke rohkem panna või siis jääks liiga magus???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-37906862143311190212009-07-19T00:10:26.653+03:002009-07-19T00:10:26.653+03:00Tere-tere,
Kate jääb selline biskviidi moodi, aga ...Tere-tere,<br />Kate jääb selline biskviidi moodi, aga sellise kreemise kiiksuga:) Maitselt selline küpsisepõhjaga maasikane kook. Valge šokolaad toob koogis olevate maasikate maitse ideaalselt esile:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-3170589892950597572009-07-18T22:29:15.931+03:002009-07-18T22:29:15.931+03:00Tundub väga ahvatlev kook!
Ragne, milline see kate...Tundub väga ahvatlev kook!<br />Ragne, milline see kate jääb, kas natuke tainasem, või kreemine?<br />ja kuidas sa maitset kirjeldaksid, tahaksin maasikakooki teha, mis oleks ikka kindla peale minek, kuna tean et nt hapukoorese kattega koogid mulle ei meeldi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-26865725405770596612009-07-11T00:11:47.842+03:002009-07-11T00:11:47.842+03:00:):)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-44627061747299857282009-07-10T19:23:45.810+03:002009-07-10T19:23:45.810+03:00Superhea kook. Viib lausa keele alla ning pidevalt...Superhea kook. Viib lausa keele alla ning pidevalt tahan juurde võtta. Valge šokolaad on selle jaoks kui loodud.Katihttps://www.blogger.com/profile/08134058074481614436noreply@blogger.com