tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post4607387495030252345..comments2024-03-28T21:31:45.928+02:00Comments on Kokkama Ragnega: Mahlane apelsinimaitseline keeksRagnehttp://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-45296913440001270022017-09-21T20:52:45.650+03:002017-09-21T20:52:45.650+03:00Ooo, peaks ka proovima nii, et lisa osa rasvaine k...Ooo, peaks ka proovima nii, et lisa osa rasvaine kogusest õli. Mulle sellised tihkemad keeksid väga meeldivad:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-13428008336329220282017-09-21T20:47:34.356+03:002017-09-21T20:47:34.356+03:00mm jah - tihkem ja kuidagi mahlasem, niiskem. häst...mm jah - tihkem ja kuidagi mahlasem, niiskem. hästi-hästi hea. tegin sidruniga ja peale panin kreeka pähkleid, need vajusid veidi taignasse ja jätsid ka hästi ilusa pealmise kihi keeksile... <br />Kaarinhttps://www.blogger.com/profile/08484025475428927680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-48558423324736759842017-09-21T20:30:31.693+03:002017-09-21T20:30:31.693+03:00Tore kuulda. Kas keeks jäi tihkem?Tore kuulda. Kas keeks jäi tihkem?Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-62037553313532244902017-09-21T11:34:33.434+03:002017-09-21T11:34:33.434+03:00super. vöipuuduses asendasin 100g vöid 80g öliga. ...super. vöipuuduses asendasin 100g vöid 80g öliga. tuli KA super :D minu meelest tekstuur veidi erines vöiga variandist, aga heal moel. praegu ahkkan uuesti küpsetama, sest telliti...Kaarinhttps://www.blogger.com/profile/08484025475428927680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-37334672597754224772012-05-24T00:00:17.097+03:002012-05-24T00:00:17.097+03:00Just-just:) Just kanakeeksi postituse juures kirju...Just-just:) Just kanakeeksi postituse juures kirjutasin, et loodetavasti magus keeks õnnestus - tundub, et nii oligi:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-62359737478100624042012-05-22T18:00:49.261+03:002012-05-22T18:00:49.261+03:00See keeks on keekside keeks!
SirliSee keeks on keekside keeks!<br /><br />SirliAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-11308525334681200862011-01-24T00:31:56.270+02:002011-01-24T00:31:56.270+02:00Oi jah, apelsin ja šokolaad sobivad ju imehästi ko...Oi jah, apelsin ja šokolaad sobivad ju imehästi kokku. Alles hiljtu valmistasin nendesamade koostisainetega jäätist...Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-16440286726537289222011-01-23T14:34:23.880+02:002011-01-23T14:34:23.880+02:00fantast! panin tumeda šokolaadi tükke ka sisse, so...fantast! panin tumeda šokolaadi tükke ka sisse, sobib apelsiniga ideaalselt:)Krishttp://(valikuline)noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-53901850074119730832010-02-06T23:47:08.818+02:002010-02-06T23:47:08.818+02:00Rõõm kuulda:)Rõõm kuulda:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-84296563209474250362010-02-06T13:37:03.015+02:002010-02-06T13:37:03.015+02:00Tegin just keeksi ja see oli SUPER, parim keeks, m...Tegin just keeksi ja see oli SUPER, parim keeks, mis ma teinud olen. Keekside keeks, järgmine kord katsetan rummiessentsiga. Isegi minu lapsed, kes ainult kommi söövad, sõid keeksi :D<br /><br />Blogi on üldse väga hea, olen siit palju häid ja huvitavaid retsepte saanud!<br />Edu ja jõudu!<br />KAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-22100556149023788652010-02-03T00:46:55.221+02:002010-02-03T00:46:55.221+02:00mmm... külm piim on selliste keekside juures asend...mmm... külm piim on selliste keekside juures asendamatu...Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-36185162186219236632010-02-02T20:26:18.132+02:002010-02-02T20:26:18.132+02:00Uskumatult hea kook tuli. Kiidan! :)) Tegin suure ...Uskumatult hea kook tuli. Kiidan! :)) Tegin suure ümmarguse lahti käiva vormi sisse ja 175kraadi 25minutit ja valmis ta oligi. Sõime kohe ahjusoojalt koos külma piimaga. Supper!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-33321147633311429792009-12-27T01:31:52.794+02:002009-12-27T01:31:52.794+02:00Tavaliselt olen ma enda üle uhke, kui mul keeks lõ...Tavaliselt olen ma enda üle uhke, kui mul keeks lõhki küpseb - see pidi näitama, et keeks tuli nii maitsev, et kogu headus ei mahtunud sisse ära:)<br /><br />Aga muidu on lõhki küpsemise põhjuseks ahju liiga kõrge kuumus ja kui veel seest ka tooreks jäi, siis kindlasti soovitan järgmisel korral madalama temperatuuriga küpsetada. Vormi suurust ei oska ma kommenteerida, Ise olen teinud seda keeksi piklikku 1,5 liitrisesse vormi (nende samade vormidega küpsetan ka leibasid) ja küpsenud on ilusti. <br /><br />Kindlasti soovitan ka keeksi küpsust proovida tikuga. Kui keeks jääb seest veel toores (pealt aga on juba kenasti pruun), siis võib peale panna fooliumi, et ainult sisemust küpsetaks.Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-49431561646714414062009-12-26T12:48:01.816+02:002009-12-26T12:48:01.816+02:00Tere ! Olen Teie portaali suur huviline ja tänan h...Tere ! Olen Teie portaali suur huviline ja tänan heade retseptide eest. Valisin jõuludeks välja Mahlase apelsinimaitselise keeksi, tegin täpselt retsepti järgi, küpsetasin 1 t ja 15 min, aga küpsetades pragunes keeks pealt lõhki ja kui järgmisel päeval vaatama hakksin, selgus, et seest oli nätske ja toores. Ma olen varem alati küpsetanud ümmarguses vormis, keskele pannud väikese metallist rõnga ja pole sellist asja juhtunud. Mida ma seekord võisin valesti teha: kas vorm oli vale, või temperatuur või oli äkki tainas natuke vedelapidine (mulle tundus nii). Tahaksin seda keeksi uuesti proovida teha. Aitäh vatuse eest. Head aasta lõppu soovides : Mare PärnumaaltAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-64489295314832729122009-11-16T01:32:53.328+02:002009-11-16T01:32:53.328+02:00vot selline nipp on minu poolt proovimata, aitäh!vot selline nipp on minu poolt proovimata, aitäh!Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-46400916846406173682009-11-15T20:43:21.733+02:002009-11-15T20:43:21.733+02:00Teisel päeval oligi parem maitse! Ja siledad viilu...Teisel päeval oligi parem maitse! Ja siledad viilud saab siis, kui külmalt lõigata.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-33272323242741840452009-03-22T00:45:00.000+02:002009-03-22T00:45:00.000+02:00Keeks on tõesti hea ning väärt küpsetamist ja glas...Keeks on tõesti hea ning väärt küpsetamist ja glasuuri mõte pole ka mitte paha.Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-13163225691487838162009-03-19T15:14:00.000+02:002009-03-19T15:14:00.000+02:00Ma olen sama keeksi teinud sidruni maitselisena, r...Ma olen sama keeksi teinud sidruni maitselisena, retsept suhteliselt sama aga apelsini asemel sidrun ja see on imehea keeks! :)<BR/><BR/>Peale tegin veel sidrunist ja tuhksuhkrust glasuuri.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-30165153014425993222009-03-19T07:54:00.000+02:002009-03-19T07:54:00.000+02:00Meil saavad ka keeksid alati enne otsa, kui nende ...Meil saavad ka keeksid alati enne otsa, kui nende tõeline headus välja tuleb. Ahjusoe keeks on maitselt ju hea, aga ilusat siledat keeksilõiku on võimatu saada..Pillehttps://www.blogger.com/profile/05817049547134774699noreply@blogger.com