tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post4501069350933957637..comments2024-03-28T21:31:45.928+02:00Comments on Kokkama Ragnega: Ingveri-küüslauguga marineeritud ahvenafilee kodujuustusalatigaRagnehttp://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-74384253223262767362013-06-30T17:25:46.362+03:002013-06-30T17:25:46.362+03:00Rõõsk koor (35%) püsib paremini ning ei lähe niimo...Rõõsk koor (35%) püsib paremini ning ei lähe niimoodi tükiliseks. Võimalik, et võis olla ka liiga suur kuumus. Samuti võis põhjus olla selles, et koor oli täielikult külmkapikülm.<br /><br />Soovitan proovida rammusama koorega;)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-82767727982800570042013-06-30T16:56:39.667+03:002013-06-30T16:56:39.667+03:00Tegin tursaga ja tervislikkuse huvides kohvikooreg...Tegin tursaga ja tervislikkuse huvides kohvikoorega. Tuli väga maitsev, ainult, et koor läks haududes millegipärast tükki, ei tea, millest see võis olla? Liiga suur kuumus? Või juhtubki kohvikoorega nii? Ei tohiks ju. Eks proovin järgmine kord ikka rõõsa koorega! Aitäh hea retseptiidee eest!Anonymousnoreply@blogger.com