tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post3794792364308431802..comments2024-03-28T10:03:43.352+02:00Comments on Kokkama Ragnega: Valge šokolaadiga kodujuustukookRagnehttp://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-29971988722872663522023-02-17T13:49:53.950+02:002023-02-17T13:49:53.950+02:00Tere! Muidugi saab nii:)Tere! Muidugi saab nii:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-49974400416666389222023-02-14T14:44:59.863+02:002023-02-14T14:44:59.863+02:00Olen sulatanud mõrusokolaadi võiga, mis siiani oln...Olen sulatanud mõrusokolaadi võiga, mis siiani olnud väga hästi kasutatav (mitte vedel) ega tahku kõvaks. Võibolla võiksin ka valget vilma šokolaadi sulatada võiga et kasutada näiteks rullbiskviidi vahel marjadega. Mis te sellest arvate? Kas on mõeldav? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-42810665371076799702015-05-07T00:26:35.810+03:002015-05-07T00:26:35.810+03:00Kasutasin Kalevi valget küpsetusšokolaadi,olen sed...Kasutasin Kalevi valget küpsetusšokolaadi,olen seda ka varem kasutanud ja sulas ilusti vedelaks. Ehk siis oli tõesti asi kodujuustus, kasutasin Piimameister Otto kodujuustu ja valasin otse blenderisse. Ei märganud kas oli väga eraldunud vedelikuga. Või siis tõesti sai koor üle vahustatud. No mine võta kinni:) Nüüd tean millele tähelepanu pöörata, Tundus nii hea lihtne kook aga ailmselt asi siiski minu kokandusoskustes:) Sinu kook on pildil väga ahvatlev ja ilus !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-258367627645333232015-05-06T23:24:31.500+03:002015-05-06T23:24:31.500+03:00Täidises on kasutatud üsna suur kogus valget šokol...Täidises on kasutatud üsna suur kogus valget šokolaadi, nii et see ei tohiks kuidagi vedel jääda. Kui ma lugesin Su kommentaari, siis esimesena tekkis küsimus, et millist kodujuustu kasutasid? Osad kodujuustud on hästi suurte teradega ning vedelik eraldunud. Sellisel juhul peaks selle üleliigse vedeliku ära kallama. Kui aga nii ei olnud, siis kas šokolaad sulas ilusti vedelaks? Milline šokolaad oli kasutusel? Ega Sa vahukoort üle ei vahustanud? Veidikenegi ülevahustatud koor hakkab vedelikku eraldama...<br /><br />Kodujuust tuleb korralikult ära püreestada, nii et see saaks kreemjaks massiks:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-48883152736113976372015-05-06T21:48:31.551+03:002015-05-06T21:48:31.551+03:00Minul kahjuks see kook ei õnnestunud:( Järgisin ko...Minul kahjuks see kook ei õnnestunud:( Järgisin koguseid piinliku täpsusega ja täidises ühtegi koostisosa ei asendanud, kuid ka peale 2 ööpäeva külmkapis ei ole kook tahenenud. Kook vajus laiali ja on pigem magustoit, mida pokaalist võiks pakkuda. Koogina aga inetult laiali valgunud. Kas asi võis olla selles, et püreestasin kodujuustu blenderis ühtlaseks?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-42024519556400434202015-04-27T00:01:46.715+03:002015-04-27T00:01:46.715+03:00Kui šokolaad puutub kokku kasvõi tilga vedelikuga,...Kui šokolaad puutub kokku kasvõi tilga vedelikuga, siis kahjuks läheb šokolaadimass tükki. Kui paar tilka oliiviõli šokolaadi tilgutada, siis enamasti (aga on olnud ka erandeid) mass jälle ühtlustub.<br /><br />Kui aga kuuma šokolaadisegu näiteks kohupiimaseguga segada, siis on oluline et viimane ei oleks liialt külm. Ka sellisel juhul tõmbub šokolaad kohupiimas tükiliseks. Selle vastu aitab nö temperatuuride ühtlustamine ehk siis sega pisut segu šokolaadi hulka ning siis veel natuke, seejärel sega šokolaadisegu juba kohupiimasegule;)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-36249992968434961992015-04-22T15:10:49.852+03:002015-04-22T15:10:49.852+03:00Tere!
Kuidas sulanud valget šokolaadi segada muu s...Tere!<br />Kuidas sulanud valget šokolaadi segada muu seguga, et ta kohe tükki ei lähe? Olen proovinud erinevate firmade valget küpsetusšokolaadi, sulatanud vesivannil ja kui seda sulašokolaadi siis töötlema hakata, viimati näiteks tahtsin maasikaid sellesse kasta, läheb see kohe pudruseks ja tükki.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-73536217948940720282015-03-25T11:30:21.706+02:002015-03-25T11:30:21.706+02:00Loomulikult võib Digestive küpsistega teha. Soovit...Loomulikult võib Digestive küpsistega teha. Soovitan siis lisaks lisada küpsisepurule veel u 0,25 tl kaneeli;) Kreekerid annavad sellele koogile juurde õrnalt soolaka varjundi, mis mulle meeldib. Viimasel ajal sobitan miskipärast hästi tihti just soolast ja magusat kokku, aga kui kreekeritega seda kooki teinud ei oleks, siis Digestive oleks olnud minu teine valik!Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-74744277403430940822015-03-25T11:17:11.615+02:002015-03-25T11:17:11.615+02:00Tere, kas kreekerite asemel sobib kasutada ka Dige...Tere, kas kreekerite asemel sobib kasutada ka Digestive küpsiseid või jääb parem ikkagi kreekeritega.Anonymousnoreply@blogger.com