tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post3411765515402640572..comments2024-03-28T21:31:45.928+02:00Comments on Kokkama Ragnega: Üllatav banaanikeeks, sooduskood ning vihje auhinnaloosile!Ragnehttp://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-4650934675888519072021-03-29T08:47:49.531+03:002021-03-29T08:47:49.531+03:00:):)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-23221283486334351212021-03-25T14:44:06.098+02:002021-03-25T14:44:06.098+02:00Nonii, sügavkülmas oli mul 4 keskmist banaani ja p...Nonii, sügavkülmas oli mul 4 keskmist banaani ja panin need kõik ära :P Hapukoort lisasin sutsu (nii 20 g) rohkem ja tegin hoopis muffinitena, viimases kolmandikus tõstsin temperatuuri 200ni, et pealt veidi kuldsemaks läheks - oh kui head nätsked ja mahlased said mmmm. Imeline kooslus! Muidu mulle küpsetatud banaani maitse väga ei meeldi, aga siin on küll väga hea :)<br />Teevihttps://www.blogger.com/profile/06121486130020997785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-70900582253336407572020-08-28T11:08:35.634+03:002020-08-28T11:08:35.634+03:00Selle keeksiga on ju nii, et mida kauem seisab (2-...Selle keeksiga on ju nii, et mida kauem seisab (2-3 päeva), seda mahlasemaks muutub:) Kusjuures, lehmakommid säilitavad oma pehmuse, kui need sügavkülma paned, siis ei muutu seistes kõvaks!Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-61463214487201246432020-08-27T08:22:23.716+03:002020-08-27T08:22:23.716+03:00Tegin seda keeksi eile, lehmakommid olid kapis aja...Tegin seda keeksi eile, lehmakommid olid kapis ajaga kivikõvaks moondunud, panin siis erinevaid šokolaadikomme :D Tainas tuli keeksi kohta üllatavalt paks, veidi meenutas isegi pärmitainast, aga kuna su retseptid alati toimivad, siis ei hakanud improviseerima (suuutsu rohkem panin hapukoort) :D Õhtul lõikan lahti, saab seni kiles maitsestuda :)Teevihttps://www.blogger.com/profile/06121486130020997785noreply@blogger.com