tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post2531092552508905283..comments2024-03-28T21:31:45.928+02:00Comments on Kokkama Ragnega: Ahvatlev õunastruudel, täidiseks mandlid, halvaa ja martsipanRagnehttp://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-78900781412232262122013-09-10T23:05:39.119+03:002013-09-10T23:05:39.119+03:00Struudli puhul piisab minu ahju ilusti 40st minuti...Struudli puhul piisab minu ahju ilusti 40st minutist. Loomulikult oleneb kõik ahjust, kui veidi äkilisem, siis vaja vähem küpsetada ja vastupidi. Peaasi, et kõik ilusti valmis küpseb:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-28280537019938072412013-09-10T21:46:44.689+03:002013-09-10T21:46:44.689+03:0040ne minutiga ei küpsenud minu oma kaugeltki mitte...40ne minutiga ei küpsenud minu oma kaugeltki mitte nii ilusaks pruuniks nagu pildil olev on. Üle 50ne min juba ahjus ja ikka hele veel :/Triinhttps://www.blogger.com/profile/04032613199325124737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-71101066753877999652012-03-15T21:06:12.991+02:002012-03-15T21:06:12.991+02:00Kui lõpptulemusena jääb tainas kõva, siis sai järe...Kui lõpptulemusena jääb tainas kõva, siis sai järelikult võiga liiga vähe määritud küpsetamise ajal. :)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-13606412409955389312012-03-14T21:51:42.284+02:002012-03-14T21:51:42.284+02:00Mina proovisin ka teha. See õunasegu tuli jube hea...Mina proovisin ka teha. See õunasegu tuli jube hea, sõin seda niisamagi. Aga selle tainaga tegin vist midagi valesti, ta tuli selline veidi liiga kõva ja maitsetu. Selli pildi pealt paistab, et struudel on ilus pruun ja pehme, aga minu oma tuli üsna valge ja kõvema koorikuga. Äkki oleksin pidanud rohkem võiga määrima või mis veel sai valesti minna?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-22996745190086898712010-03-01T23:44:26.523+02:002010-03-01T23:44:26.523+02:00Mina olen teinud ka rummiga - soovitan! või siis v...Mina olen teinud ka rummiga - soovitan! või siis võib ka brandyga teha.<br /><br />Minule meeldib paksem struudlirull. Kui aga väga suurt rulli ei soovi, siis võid rullida taina ruudu kujuliselt lahti või siis teha see lühem serv vaid natuke lühema kui pikema serva:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-88455120890584904472010-03-01T20:50:28.920+02:002010-03-01T20:50:28.920+02:00Mul jäi veidike arusaamatuks kokkurullimise teema....Mul jäi veidike arusaamatuks kokkurullimise teema. Kui rullin lühemast servast kokku, siis jääb ju suht suur rull??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-6345926873095362242010-03-01T14:34:16.704+02:002010-03-01T14:34:16.704+02:00Kui kodus ei leidu, mida võiks Amaretto asemel kas...Kui kodus ei leidu, mida võiks Amaretto asemel kasutada?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-8181544682992458552010-02-06T00:51:02.142+02:002010-02-06T00:51:02.142+02:00õige, õunu saab siin kohe kuhjaga ära kasutada:)õige, õunu saab siin kohe kuhjaga ära kasutada:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-56631864050030334102010-02-05T10:39:00.615+02:002010-02-05T10:39:00.615+02:00Isegi ilma kõikide koostisosadeta jäi imehea ja tu...Isegi ilma kõikide koostisosadeta jäi imehea ja tuleb kindlasti veel kordamisele :) Lisaks hea koht suurema koguse õunte ärakasutamiseks.Liishttps://www.blogger.com/profile/04962223948003254253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-50150018881576215982010-01-24T00:19:34.185+02:002010-01-24T00:19:34.185+02:00Täitsa nõus, et jahtunult on maitsed paremini segu...Täitsa nõus, et jahtunult on maitsed paremini segunenud ja tugevamad, minu arvates paljude kookidega on nii. Tore, et maitses;)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-51678799949525094042010-01-23T22:16:21.048+02:002010-01-23T22:16:21.048+02:00Proovisin täna järgi - super hea oli ja tuli väga ...Proovisin täna järgi - super hea oli ja tuli väga ilusti välja :)<br />Nii suur isu oli, et ei suutnud oodata, aga jahtunult tuleb maitse veelgi paremini esile.<br />PS. Äädikat suureks hämminguks ei leidunud kapis, aga asendasin pärast mõningat dilemmat selle õunaäädikaga (panin seda 1tl), aga maitset ega taigna konsistentsi õnneks see ei mõjutanud :)Keiuhttps://www.blogger.com/profile/11161331786100493346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-61300705185466471012010-01-22T00:59:24.148+02:002010-01-22T00:59:24.148+02:00Tegelikult soojenda potti kergelt pliidil ning ase...Tegelikult soojenda potti kergelt pliidil ning aseta see siis lihtsalt taignapalli peale. Potti ümber ära keera:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-1277678564929557662010-01-21T19:07:08.926+02:002010-01-21T19:07:08.926+02:00mul jällegi selline vb tobe küsimus, et mismõttes ...mul jällegi selline vb tobe küsimus, et mismõttes kuuma poti alla ma panen taina? Teen poti nt ahjus kuumaks, keeran poti tagurpidi ja sinna alla tainas?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-41665143488103627262010-01-20T23:13:01.726+02:002010-01-20T23:13:01.726+02:00Anonüümne1 - aga siis tuleb õunad kuskilt muretsed...Anonüümne1 - aga siis tuleb õunad kuskilt muretseda:)<br /><br />Anonüümne2 - see aitab taina elastsusele kaasa ning aitab rullida tainast hästi õhukeseks. Äädika maitset tainale ei jää, seda pole vaja karta. Ma ostan päris tihti selliseid koogitäidiseid endale kappi valmis, siis hea jälle need unustatud ostud taasavastada:)<br /><br />Mardikas- mis siis juhtunud on et küpsetamissoon kadunud?Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-11051967782291567332010-01-20T17:36:23.656+02:002010-01-20T17:36:23.656+02:00Väga hea on see struudel kindlasti.
Kui ainult lei...Väga hea on see struudel kindlasti.<br />Kui ainult leiaks ennast taas küpsetamise soone peale ....MARDIKAShttps://www.blogger.com/profile/08972617001727973845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-9396680753942261912010-01-20T16:56:50.528+02:002010-01-20T16:56:50.528+02:00Struudel näeb välja tõeliselt isuäratav.Võibolla o...Struudel näeb välja tõeliselt isuäratav.Võibolla on mu küsimus rumal, aga miks peab panema taignasse äädikat, kas ilma ei saaks, tundub kuidagi hirmus. Ja kuidas on võimalik, et kapinurgas seisavad puutumata halvaa ja martsipan :)) NämmmaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-83335309714202260102010-01-20T13:25:52.360+02:002010-01-20T13:25:52.360+02:00Mmm.. tõeliselt isuäratav. Oleks õunu, teeks ka ko...Mmm.. tõeliselt isuäratav. Oleks õunu, teeks ka kohe, kuna ülejäänud kraam on kapis isegi olemas :DAnonymousnoreply@blogger.com