tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post2324840542650972756..comments2024-03-28T21:31:45.928+02:00Comments on Kokkama Ragnega: Imeline Pavlova kookRagnehttp://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comBlogger29125tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-76587651432219801372023-08-17T10:59:46.888+03:002023-08-17T10:59:46.888+03:00Soovitan alandana siis pisut ahjutemperatuuri küps...Soovitan alandana siis pisut ahjutemperatuuri küpsetamisel (10-20 kraadi).Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-79423730083095576122023-08-10T14:50:50.757+03:002023-08-10T14:50:50.757+03:00Minu pavlovad on pealt rabedad, tihti hakkab külg ...Minu pavlovad on pealt rabedad, tihti hakkab külg lagunema, mis võiks olla põhjus?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-33688705531552581292022-08-14T10:03:53.796+03:002022-08-14T10:03:53.796+03:00Suur tänu! Katsetan 🙂Suur tänu! Katsetan 🙂Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-76782509693657469832022-08-12T09:44:04.061+03:002022-08-12T09:44:04.061+03:00Tere! Minipavlovate puhul olen jätnud temperatuuri...Tere! Minipavlovate puhul olen jätnud temperatuuri samaks, aga küpsemisajaks soovitan 50-60 minutit:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-40920256089266993652022-08-05T18:06:38.071+03:002022-08-05T18:06:38.071+03:00Tere Ragne,
kui küpsetada ühe suure pavlova aseme...Tere Ragne, <br />kui küpsetada ühe suure pavlova asemele minipavlovad ehk igale ühele nö. eraldi ports, kas siis on küpsetusajaga ka vaja mängida (vähendada)? <br />Aitäh :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-61285313226096168642021-04-08T19:17:05.300+03:002021-04-08T19:17:05.300+03:00Pöördõhku ei soovita kasutada, see teeb ahjutemper...Pöördõhku ei soovita kasutada, see teeb ahjutemperatuuri äkilisemaks. Ühesõnaga on üsna tõenäoline, et põhjad saavad liiga palju kuumust, seega soovitan alandada ahjutemperatuuri ja ka küpsemisaega. Lisaks võib n-ö kuivamisaega ahjus vähendada:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-35932469532543116812021-04-08T18:22:29.989+03:002021-04-08T18:22:29.989+03:00Hei, hea Ragne! Mul on üks küsimus... miks jäävad ...Hei, hea Ragne! Mul on üks küsimus... miks jäävad mu pavlova põhjad kivikõvad, nii et lõika või noaga, muidu kook ise krõbe ja vahukommine!? Kas peaksin kasutama pöördõhku või siiski mitte? Olen kolm korda katsetanud ja ikka tulemus sama! Palun abi! ��Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12607471405110847340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-14665821634216536042021-03-23T15:22:09.710+02:002021-03-23T15:22:09.710+02:00Autor on selle kommentaari eemaldanud.katrehttps://www.blogger.com/profile/13909690289219094641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-37166304780848884982021-03-21T16:27:52.525+02:002021-03-21T16:27:52.525+02:00Tõenäoliselt on ahjukuumus liialt kõrge. Soovitan ...Tõenäoliselt on ahjukuumus liialt kõrge. Soovitan vähendada temperatuuri ning pisut ka küpsemisaega:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-55706387764236669572021-03-14T15:48:15.693+02:002021-03-14T15:48:15.693+02:00Miks mul Pavlova põhjad pruunikakas muutuvad? mis ...Miks mul Pavlova põhjad pruunikakas muutuvad? mis ma valeti teen? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13534672764902927283noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-45794012618227505132020-10-12T09:19:49.947+03:002020-10-12T09:19:49.947+03:00*Võib*VõibRagnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-16230507165950063542020-10-12T09:19:30.116+03:002020-10-12T09:19:30.116+03:00Või asendada maisitärklise kartulitärklisega, kogu...Või asendada maisitärklise kartulitärklisega, kogus jääb samaks. Laimimahla võid samuti kasutada:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-30539904650312991182020-10-11T01:01:13.717+03:002020-10-11T01:01:13.717+03:00Kas maisitärklist võiks ka kartulitärklisega asend...Kas maisitärklist võiks ka kartulitärklisega asendada (kui jah, siis kas samas vahekorras)?<br />Ja kas sidrunimahla asemel võiks ka laimimahla kasutada?Liishttps://www.blogger.com/profile/06546656198540186151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-8560104303244313932020-09-22T13:47:09.050+03:002020-09-22T13:47:09.050+03:00Jah, nii see on, kuna ahjud on erineva võimsusega,...Jah, nii see on, kuna ahjud on erineva võimsusega, siis võib tõepoolest juhtuda, et ajalised küpsetamistemperatuurid nihkes:) Aga tore, et lõpuks ikkagi õnnestus:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-64004391891489588392020-09-22T13:45:54.878+03:002020-09-22T13:45:54.878+03:00Loodetavasti õnnestub sel korral:)Loodetavasti õnnestub sel korral:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-40020870031400887192020-09-18T14:23:20.185+03:002020-09-18T14:23:20.185+03:00Proovisin, minu ahi vist ikka iseäralik - tavarezi...Proovisin, minu ahi vist ikka iseäralik - tavareziimiga ei küpsenud nii ära, nagu oleks pidanud, lasin 1h 20min pöördõhuga (sama temp) lisaks, siis muutus selliseks nagu vaja.Kadihttps://www.blogger.com/profile/00771810165934600203noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-13589040547871385842020-09-18T13:17:01.570+03:002020-09-18T13:17:01.570+03:00Aitah, proovin!
Aitah, proovin!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03504063760296688345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-92095422468561935452020-09-18T09:22:49.158+03:002020-09-18T09:22:49.158+03:00Tere,
Proovi tavalise terasuhkruga:)Tere,<br /><br />Proovi tavalise terasuhkruga:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-29829157319504563222020-09-17T11:44:58.394+03:002020-09-17T11:44:58.394+03:00Tere! Tänan retsepti eest! Selline küsimus, kui va...Tere! Tänan retsepti eest! Selline küsimus, kui vahustan munavalged soolaga, tuleb ilus vaht, mis püsib potis ümberkeeramisel, aga kui hakkan juurde lisama suhrut, lisasin tuhksuhkrut, muutub see vedelaks.... proovisin kaks krda, ikka ei tulnud välja. Mis ma valesti teen ? :/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-76678084526483763262020-06-22T00:43:21.444+03:002020-06-22T00:43:21.444+03:00Tere,
Vaja on küpsetada ilma pöörõhuta ehk tavali...Tere,<br /><br />Vaja on küpsetada ilma pöörõhuta ehk tavaline ülalt-alt režiim. Olen tavaliselt retseptis välja toonud, kui on vaja kasutada pöördõhurežiimi.Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-31018522711376263412020-06-17T23:53:36.488+03:002020-06-17T23:53:36.488+03:00Selline küsimus, et kas need kraadid on pöördõhuga...Selline küsimus, et kas need kraadid on pöördõhuga või tavarežiim. Ühe korra varem ühe teise koogiretseptiga läksin alt, et valisin pöördõhu automaatselt (retseptis polnud sellekohast juhist) ja kook küpses liiga ruttu ja pruuniksKadihttps://www.blogger.com/profile/00771810165934600203noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-3503399824809142822019-09-02T13:08:44.439+03:002019-09-02T13:08:44.439+03:00Edu ja mõnusaid maitseelamusi:)Edu ja mõnusaid maitseelamusi:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-89049512545470271002019-09-02T11:29:13.515+03:002019-09-02T11:29:13.515+03:00Suur tänu vastamast, ööpäevast piisab täiesti. Sai...Suur tänu vastamast, ööpäevast piisab täiesti. Sain julgust juurde tegemiseks 😀Kirsikahttps://www.blogger.com/profile/08051586710800054341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-83832365796721298292019-09-02T10:00:50.600+03:002019-09-02T10:00:50.600+03:00Eks selle Pavlovaga ole see, et ta on selline õrna...Eks selle Pavlovaga ole see, et ta on selline õrnake ja tõesti maksimumaeg võiks olla ööpäev, kahjuks rohkem mitte:)Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-12751772632883463052019-09-02T08:46:10.019+03:002019-09-02T08:46:10.019+03:00Soov hoida nii pikalt kui võimalik.
Soovingi teada...Soov hoida nii pikalt kui võimalik.<br />Soovingi teada, et mis see max aeg võiks olla?<br />Päikest<br />Kirsikahttps://www.blogger.com/profile/08051586710800054341noreply@blogger.com