tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post1134912534279994243..comments2024-03-28T21:31:45.928+02:00Comments on Kokkama Ragnega: Musta oa kastmega marineeritud broilerikintsulihaRagnehttp://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-78931759071643161222015-08-25T07:50:03.877+03:002015-08-25T07:50:03.877+03:00Ja, see pildiolev pann on dekoratsioon. Tegemist o...Ja, see pildiolev pann on dekoratsioon. Tegemist on ühe hästi vana panniga, millel sai kunagi suvilas hommikuti mune praetud:) Ise aga kasutan erinevaid Ballarini graniitpõhjaga panne. Mulle tohutult need meeldivad ning kindlasti soovitan. See soojeneb hästi ühtlaselt ning on vastupidav (suuresti tänu kivist südamikule). Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-25680240956186119552015-08-24T13:27:26.513+03:002015-08-24T13:27:26.513+03:00Tere,
siin pildil on sul pann vist rohkem dekorat...Tere,<br /><br />siin pildil on sul pann vist rohkem dekoratsioon, aga mõtlesin siiski küsida, milliseid panne sa ise kasutad ja soovitad? Tefali pannides olen pettunud ja sooviks korralikku praepanni (võib ka malmpanni). Kas oskad midagi soovitada?<br /><br />Aitäh!Anonymousnoreply@blogger.com