tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post1062950638691977110..comments2024-03-28T10:03:43.352+02:00Comments on Kokkama Ragnega: Kreeka jogurti vaht mee ja röstitud pähklitegaRagnehttp://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-42561754951797563772016-03-11T19:55:31.630+02:002016-03-11T19:55:31.630+02:00Seistes pigem maitsed täiustuvad ning magustoit mu...Seistes pigem maitsed täiustuvad ning magustoit muutub paremaks!Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-68208771824673850822016-03-11T15:05:53.000+02:002016-03-11T15:05:53.000+02:00Tere, kui ma magustoidu eelmine päev valmis teen j...Tere, kui ma magustoidu eelmine päev valmis teen ja jahedasse seisma jätan. Kas siis ka magustoidu kvaliteet muutub?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-40097304698914491052014-06-16T09:49:07.833+03:002014-06-16T09:49:07.833+03:00Aitäh vastamast, olen juba tüdinenud vahukoore ja ...Aitäh vastamast, olen juba tüdinenud vahukoore ja kohupiima kreemidest,see kreem natuke teistmoodi :). Ma tahtsingi biskviitkooki teha.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-62440447178147492462014-06-15T22:11:12.280+03:002014-06-15T22:11:12.280+03:00Hei-hei,
See liiga vedel ei jää, mina panengi jus...Hei-hei,<br /><br />See liiga vedel ei jää, mina panengi just samasuguse paksusega täidist koogikihtide vahele. Mõtlen siinkoha biskviidist koogikihte. Mõni tugevama tekstuuriga koogikihtide vahele vast ei sobi.Ragnehttps://www.blogger.com/profile/15750107011839696284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3497942188453036311.post-91708605027885097472014-06-11T11:02:43.944+03:002014-06-11T11:02:43.944+03:00Tere!
Kas sellist kreemi võiks ka tordi vahele pan...Tere!<br />Kas sellist kreemi võiks ka tordi vahele panna või jääb see liiga vedel?Anonymousnoreply@blogger.com