Lihtne argipäevaroog, mis maitseb hästi ja teeb kõhule pai. Pannisegadikud on lihtsad suurepärased road, mida saab pannil kiirelt kokku segada külmkapis kokkusobivatest ainetest. Siit üks segadik, mille peaosas on suvikõrvits ja tatar. PS! Soovi korral võid porgandi ära jätta ja asendada selle täiendavalt suvikõrvitsaga.
Kogus: neljale
Valmistamisaeg: 25 min
150 g tatart
0,5 sibulat
2 küüslauguküünt
200 g porgandit
200 g suvikõrvitsat (võib ka rohkem)
350 g (kana)hakkliha
250 g pastakastet
1 sl tüümiani, hakituna
peotäis riivitud juustu
soola, pipart
Serveerimiseks: praemuna
Keeda
tatar soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta. Haki sibul ja tükelda
küüslauguküüned peeneks. Riivi jämeda riivipoolega porgand ja
suvikõrvits. Prae sibulatükke õlis paar minutit, lisa küüslauguküüned ja
hakkliha, maitsesta korralikult soola-pipraga. Kui hakkliha punane
värvus kaob, lisa pannile porgand ja suvikõrvits.
Kuumuta segu
mõned minutid, lisa pastakaste ja tüümian. Tõsta pannile tatar ja
riivjuust. Sega ja maitsesta soola-pipraga. Serveeri praemunaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar