2. august 2024

Lihtne hakkliha-tatrasegadik

Lihtne argipäevaroog, mis maitseb hästi ja teeb kõhule pai. Pannisegadikud on lihtsad suurepärased road, mida saab pannil kiirelt kokku segada külmkapis kokkusobivatest ainetest. Siit üks segadik, mille peaosas on suvikõrvits ja tatar. PS! Soovi korral võid porgandi ära jätta ja asendada selle täiendavalt suvikõrvitsaga.


Kogus: neljale
Valmistamisaeg: 25 min

150 g tatart
0,5 sibulat
2 küüslauguküünt
200 g porgandit
200 g suvikõrvitsat (võib ka rohkem)
350 g (kana)hakkliha
250 g pastakastet
1 sl tüümiani, hakituna
peotäis riivitud juustu
soola, pipart


Serveerimiseks: praemuna

Keeda tatar soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta. Haki sibul ja tükelda küüslauguküüned peeneks. Riivi jämeda riivipoolega porgand ja suvikõrvits. Prae sibulatükke õlis paar minutit, lisa küüslauguküüned ja hakkliha, maitsesta korralikult soola-pipraga. Kui hakkliha punane värvus kaob, lisa pannile porgand ja suvikõrvits.

Kuumuta segu mõned minutid, lisa pastakaste ja tüümian. Tõsta pannile tatar ja riivjuust. Sega ja maitsesta soola-pipraga. Serveeri praemunaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar