4. juuli 2024

Soja-meekastmes nuudli-kanaroog

See on toit, mida viimasel ajal üsna sagedasti olen valmistanud. See on lihtsalt nii hea! Ja lisaboonusena valmib see nii meeldivalt lühikese ajaga, et lausa lust on seda kööki minnes valmistada. Selle toidu üheks salamärksõnaks on kindlasti kaste, mis kogu roa ühtseks headuseks seob. Proovi kindlasti!

Kogus: kolmele
Valmistamisaeg: 30 minutit

150 g riisinuudleid
250 g kanafileed
1 paprika
0,5 tšillikauna
125 g riivitud porgandit
soola, pipart

Kaste
5 sl sojakastet
4 sl Hoisin kastet
1 tl mett
1 tl valge veini äädikat

Vala riisinuudlitele peale keev vesi ja lase seista 20 minutit, nõruta. Seejärel tõsta nuudlid kiirelt külma vette, nõruta taas. Sega kastmekomponendid omavahel ja jäta ootele.

Lõika kana väikesteks tükkideks. Tükelda paprika ja tšillikaun. Prae pannil õlis kanaliha valmis, maitsesta soola ja pipraga ning tõsta kõrvale. Samal pannil prae läbi paprika, tšilli ja riivporgand. Lisa kanaliha, kaste ja sega läbi. Kõige lõpuks lisa segades nuudlid. Jälgi, et kõik saaks kastmega kokku. Kuumuta mõned minutid, maitsesta ja serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar