2. veebruar 2024

Hapukapsapannkoogid

Need pannkoogid sobivad mistahes toidukorraks. Minule meeldib neid serveerida nädalavahetuseti hiliseks hommikusöögiks. Need pannukad on omajagu toitvad, eriti veel siis, kui lisad nendele katteks erinevaid lisandeid. Proovi neid näiteks soolalõhe, avokaado, rukola ja Kreeka jogurtiga.


Kogus: 9-10 tk
Valmistamisaeg: 25 minutit

1 sibul
300 g hapukapsast
1 muna
1,5 sl suhkrut
100 g Kreeka jogurtit
100 g nisujahu
100 g riivitud juustu
soola

Katteks: soolalõhe, Kreeka jogurtit, salatilehti, avokaadot vms

Haki sibul tükkideks ja prae pannil klaasjaks. Sega praetud sibul kokku ülejäänud ainetega, maitsesta veidikese soolaga. Seejärel küpseta pannil pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta taldrikule ja lisa katted.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar