13. juuli 2022

Kaljamarinaad kanalihale

Üks lihtsasti valmiv marinaad, mis sobib eriti hästi just linnuliha maitsestamiseks! Eelista kindlasti kintsuliha (rinnafileele), kuna nii jääb lõpptulemus hulga mõnusam!


500 g kanakintsuliha
2 dl kalja
2 sl Worcesteri kastet
3 küüslauguküünt
jupp ingverit
tillivarsi
soola, pipart

Pane kanakintsulihatükid kaussi, vala juurde kali ja Worcesteri kaste. Seejärel lisa viilutatud küüslauguküünd, ingveriviilud ja tillivarred. Lase lihal maitsestuda vähemalt 3 tundi, veel parem üleöö. Liha maitsesta kergelt soola-pipraga vahetult enne grillimist! Seejärel küpseta grillil liha valmis.

Retsept valmis koostöös Rannamõisaga!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar