Kui oled kalasuppide asutaja, siis kohe kindlasti soovitan ma katsetada seda retsepti. Selle järgi valmib lõpptulemusena äärmiselt maitsev supp, kusjuures valmistamisaeg nõuab see meeldivalt vähe!
Retsept ilmus ka ajakirjas Naisteleht (jaanuar 2020).
Mitmele: neljale
Valmistamisaeg: 30 minutit
Muu info: Gluteenivaba
1 suurem porgand
3–4 kartulit
1 sl võid
1 sl õli
10 cm jupp porru valget osa
750 ml (kala)puljongit
musta pipart
2 sl hakitud tilli
350–400 g lõhe- või forellifileed
1,5 dl vahukoort
Koori
ja tükelda porgand ning kartulid. Sulata paksupõhjalises potis või,
lisa õli. Viiluta porru ja prae potis keskmisel kuumusel klaasjaks. Vala potti puljong, lisa maitseks pipart. Lisa porganditükid ja paar minutit hiljem kartul ning hakitud till.
Keeda
köögiviljade pehmenemiseni, seejärel lisa kalatükid ja vala juurde
koor. Kuumuta korraks veel läbi, maitsesta lõplikult ning serveeri!
Kas kala läheb tootena supi sisse?
VastaKustutaKala tükeldada ja siis supile lisada:)
Kustuta