4. jaanuar 2020

Kõige lihtsam toortatramüsli. Gluteenivaba!

Omatehtud müslile võrdväärset vastast naljalt ei leia! Miks?! Seepärast, et kodus valmistatud müslile saad lisada just neid lisandeid, mida soovid ning nii palju, kui hing parasjagu ihkab. Samuti olen ma alati öelnud, et müsli on nö ülejäägitoit ehk siis seda valmistades on võimalik kasutada ära need jäägid, mis sahtlipõhja toidutegemisest järele on jäänud. Mina leian alatasa kapist naeruväärse koguse kuivatatud puuvilju, pähkleid, šokolaaditükke ja seemneid, mida on täpselt nii väikeses koguses, et kuskil kasutada justkui ei saa. 
Minu armastust ise tehtud müsli vastu näitab kindlasti see, et siia blogisse on taolisi retsepte kogunenud juba omajagu. Seekord jätan kaerahelbed köögiriiulile ning võtan müsli valmistamise tarbeks välja hoopis toortatra, millega jääb lõpptulemus hästi krõmps ning vägagi maitsev! Proovi kindlasti.


300 g toortatart
40-50 g piimašokolaadi või tumedat šokolaadi
2 sl seemneid
2 sl rosinaid
2 sl külmkuivatatud marju
2 sl hakitud pähkleid
2 sl kookoslaaste või -helbeid

Rösti toortatart kuumal kuival pannil mõned minutid (tee seda mitmes jaos panni ülekoormamise vältimiseks). Sulata šokolaaditükid vesivannil ning sega seejärel kokku röstitud toortatraga. Lisa ülejäänud ained, sega läbi ning lase jahtuda!

Vaata ka neid müsliretsepte siit blogist:
Kiirelt valmiv kodune müsli
5 minuti pannimüsli
Paleo pähklimüsli

2 kommentaari :

  1. Proovisin tumeda šokolaadi ja mandlitega. Ülimaitsev ja lihtne. Toortatar jääb mõnusalt krõbisev.

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails