25. veebruar 2019

Toorpuder maapähklivõi ja šokolaaditükkidega

Üleöö valminud toorpudrust olen ma siin blogis juba üsna mitu korda rääkinud, kuid ikka võlub see mind oma lihtsuse ja imelise maitsega. Seesugune puder võib vabalt olla nii hommikusöögi kui ka magustoidu eest. Esimesel juhul arvesta, et tegemist on pisut magusamat sorti ampsuga, mistõttu mina eelistan seda süüa pigem siis, kui magusaisu kallal. Samas, kui soovid hommikut soolase asemel just nii alustada, siis retsepti leiad alljärgnevalt.


Ega siin miskit keerulist ei ole. Pane kõik komponendid purki, sega ning jäta külmkappi valmima. Soovitavalt võiks kogu segadik valmida ca 6 tundi (ehk kõige parem üleöö), kuid kui soovid pisut teralisemat tekstuuri, siis saab ka 3 tunniga hakkama. Hommikusöögiks valmistades on mugav kõik asjad eelmisel õhtul kokku segada ning siis kiirel hommikul puder kapist lihtsalt haarata. See sobib hästi ka tööle kaasavõtmiseks, kuna on mugav transportida ning ei vaja enne söömist kuumutamist ega ka muid valmistamisprotseduure. Lihtsalt võta seltsiks lusikas ja söö!

PS! Kui sa meisterdad siit blogist miskit põnevat, siis võid seda
instagramis märkida hashtagiga #kokkamaragnega
Mul oleks rõõm näha ja jagada ka teistega seda, mida teinud oled:)

Kogus: ühele
Aeg: Valmistamiseks 3 minutit + valmimisaeg ca 6 tundi

1 dl kaerahelbeid
1 tl chiaseemneid
1 tl pehmet mett
1 tl (kuhjaga) maapähklivõid
1,5 dl meelepärast (pähkli)piima
1 tl hakitud šokolaadi


Pane kõik komponendid purki, sega ning aseta külmkappi valmima (üleöö)! Enne söömist kaunista meelepäraselt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar