28. märts 2018

Taas on toimumas Pärnu Restoranide Nädal! Veidi juttu ka ühest auhinnaloosist!

Ilmad muutuvad üha kevadisemaks ning Pärnu hakkab tasapisi suveks valmistuma. Enne suurt suvemelu on siin armsas väikelinnas toimumas aga juba traditsiooniks kujunenud Pärnu Restoranide Nädal, sedapuhku juba neljandat korda. See tekitab lisaks kohalikele palju elevust ka väljastpoolt Pärnut külastajatele ning seetõttu on sel ajal siinne vaikelu asendunud mõnusa sumina ja sagimisega tänavatel ja restoranides. See on nauditav ning pakatab silmnähtavalt kevadisest energiast! Pärnu Restoranide Nädal toimub sel aastal 7-15. aprillini ning sellest võtavad osa 25 suvepealinna restorani: Akord, BabyBack Ribs & BBQ, Café Grand, Da Vinci, Eagle, Embecke, Hea Maa, Jahtklubi Restoran, Kolhethi, KUU, Lime Lounge, Mon Ami, MUM Cafe, NOOT, Kalamajaka kohvik, Paradiis, Piparmünt, Postipoiss, Raimond, Rannahotelli restoran, Strand, Tervise Paradiis, Villa Ammende, Villa Wesset, White Beach Golf. Nendes toidukohtades pakutakse erihinnaga lõuna- ja õhtusööke - 2-käiguline lõunasöök hinnaga 10€ ja 12€ ja 3-käiguline õhtusöök 18€ ja 20€.

Lime Lounge
Olgugi, et selle ürituseni on veel pisut aega, siis broneerimine on alatud juba 26.märtsist. Broneeringuid saab teha restoranide nädala ametlikul kodulehel www.parnurestaurantweek.ee ning samalt lehelt leiab ka kõikide toidukohtade menüüd, mis saadaval restoranide nädalal!

Pildistasin selle nädala jaoks veebruarikuu lõpul osalevate restoranide pearoogasid ning pean ütlema, et meie linna kokad on ikka andekad ja üllatavalt laia silmaringiga. Kasutatakse oskuslikult  ära siinset kohalikku toorainet, mida Pärnul plaan sel aastal ka laiemalt tutvustada. Samuti näevad kõik toidud taldrikul välja kui kunstiteosed! "Esmalt süüakse silmadega" on kindlasti selle aasta üks märksõnasid ... tasub proovima tulla!



Ülalt alustades: Rannahotelli restoran/NOOT/Ammende Villa/Eagle
Enne restoranide nädala algust on aga toimumas suur avapauk kogu üritusele Peakokkade õhtusöögiga. See on samuti juba traditsiooniks saanud üritus, kus 13 Pärnu restoranide peakokka panevad üheks õhtuks noad ühte kööki ning valmistavad ühe vägeva kohalikest maitsetest koosneva 6-käigulise õhtusöögi. Sel aastal toimub Pärnu Restoranide Nädala peakokkade õhtusöök 6. aprillil 2018 kell 19.00 ning millele on võimalik samuti veel kohti broneerida (täpsem info: www.parnurestaurantweek.ee).
Mis teeb selle aasta õhtusöögigala aga ERITI eriliseks? Sel aastal on toimumiskoht salastatud! Öeldud on vaid, et  õhtusöök toimub poole tunni tee kaugusel Pärnust. Buss väljub kesklinnast kell 18.00 ning toob südaööks linna tagasi. Kõlab ju põnevalt!?!

Nüüd aga auhinnaloosi juurde, mis on toimumas tegelikult minu kokkama-blogi FB-lehel (siiski ei taha ma kellelegi liiga teha ning kui sul FB-leht puudub, siis loomulikult lähevad loosikasti ka selle postituse juurde jäetud kommentaarid). Ühesõnaga on selle auhinna välja pannud Pärnu kesklinnas asuv hotell Victoria ning auhind sisaldab:
* Majutust kahele Victoria hotellis koos hommikusöögiga;
* Õhtusööki (3 käiku) kahele Pärnu Restoranide Nädala raames Victoria hotelli restoranis Café Grand. (Õhtusöögiks pakutava menüüga saab tutvuda siin).Kinkekaart kehtub aprillikuu lõpuni!

Auhinna loosin välja 04.04.2018 oma blogi FB-lehel ning loosis osalemiseks vasta kommentaarina (auhinnamängu postituses), kas oled külastanud Pärnu toidukohti? Kui jah, siis kindlasti oleks tore, kui tooksid välja oma(d) lemmiku(d)!

Mängus osalemiseks külasta kokkama-blogi FB-lehte,


Café Grand võikala
Hotell Victoria kodulehekülg 

Kohtumiseni Pärnus!
Kõik fotod: Ragne Värk

5 kommentaari :

  1. Tere, Ragne!

    Aitäh, et andsid võimaluse osaleda ka ilma Facebooki konto olemasoluta!

    Pärnu inimesena külastan meie armsas linnas olevaid toidukohti regulaarselt, kuid paljud uued ja põnevad restoranid on veel avastamata! Toidukohad, mis kunagi pettumust ei ole valmistanud on Villa Wesset, Kalamajaka kohvik, Mum Cafe jne..

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No muidugi saab osaleda. Minu kummardus neile, kel FB-kontot ei ole:)

      Kustuta
  2. Ei ole külastanud, aga hea meelega teeksin seda :)

    VastaKustuta
  3. Nii lahe, et selline auhind.

    Veel enne postitusele klikkimist ja peale pealekirja lugemist juba mul keerlesid peas mõtted, et nii tahaksin Pärnusse just sellel erilisel nädalal, kuid raske on nii kaugele sõita , kui tead, et pead juba samas päeval tagasi koju tulema. See auhind annaks aga võimaluse isegi ööseks jääda, et puhanult ja meeldiva toiduelamusega koju naasda. Pärnus lemmik söögikohta kahjuks pole , kuid heameelega alustaksin otsinguid juba aprillis. :P

    Seniks aga päikest Sulle, Ragne. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Just, siis on kiirustamist vähem ja ei pea mõtlema tagasisõidule:).... ja lisaboonusena saab järgmisel päeval veel Pärnus ringi jalutada!

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails