1. august 2017

Suvesmuuti

Mulle ikka väga-väga meeldib tõusta suvisel ajal varakult. Püüan siis esmalt läbi kardinate üksikuid päikesekiiri otsida, et pisut aimu saada algava päeva meeleolust. Seejärel juba sammun kööki, et teha endale tassike kohvi. Praegusel ajal ma lausa naudin jalutuskäike turule ning seetõttu juhtub üsna tihti, et pärast virgutavat kohvi teen väikese külastuse turule. Mööda pisikest teed minnes on Pärnu turg minu kodule meeldivalt lähedal ning see jalutuskäik on alati mõnus hommikune virgutus. 
Head kraami on turul praegu küllaga ning seepärast plaanin tihtipeale päeva söögiplaanid just turul olles. Värske kartul, kurgid, tomatid, marjad ... enamasti saab see kõik turukorvi pistetud. Silmad löövad särama marjaleti ees. Neid on ju hea pista kodus kiirelt pudru peale või siis smuutijooki. Seepärast on ainuõige jagada üht suvist joogisoovitust - smuutit, mis sobib hästi hommikusöögiks või vahepalaks juhul, kui nälg näpistama tuleb. On hea, kui sul leidub kodus pisike piparmündidžungel, sest koduaia piparmündil on siin joogis oma oluline osa täita;) 


Kogus: kahele
Valmistamisaeg: 5 minutit

2 dl piparmünditeed
2 banaani
suur peotäis vaarikaid
suur peotäis mustikaid
2 sl pähkleid

Valmista värskest piparmündist tugeva maitsega tee. Seejärel lisa kõik komponendid blednerisse ning püreesta kiiresti ühtlaseks smuutijoogiks. Vajadusel lisa vedelama konsistentsi saamiseks veel pisut teed. Naudi koheselt!

Retsept valmis kaupluseketi Coop retseptilehtede jaoks, mis on leitavad Coop kauplustes üle Eesti.
 


1 kommentaar :


  1. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme. Thanks outlook 365 email login

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails