16. märts 2016

Mahlane tortiljapirukas kanaga

Otsustasime laupäevaõhtul, et peaks magamistoas natuke remonti hakkama tegema. Mõeldud-tehtud ning tunnike hiljem oli kogu mööbel korralikult katte all, põrand kaetud ning vajalikud küljed teibitud. Remont võis alata! Järgmine päev jätkus samuti remondilainel. Sellisel ajal jääb aga lõunasöök otseloomulikult unarusse ning üldjuhul valmib miskit kiirelt, et siis taas töölainel jätkata. Sellest remonditeost sündiski seesama vrapp, (mida ma ise nimetaksin pigem tortiljapirukaks:) valmib see nii kiirelt, täidab kõhtu ja maitseb hästi. Kuigi remondiga sai juba pühapäeva õhtuks kenasti ühele poole, siis seesama "pirukas" oli menüüs veel järgmiselgi päeval. Nii hästi maitses lihtsalt! 
Retsept alljärgnevalt Teie ees.


kahele

2 broilerikintsuliha
soola, pipart
2 tortiljat
2 sl majoneesi
0,5 tl karripastat (soovi korral, kui tahad vürtsikust toidule lisada)
4 sl kodujuustu
4 sl marineeritud kurgi õhukesi ribasid
4 sl värsket kurki, hakituna
peotäis jääsalatilehti 

Tambi kintsulihad toidukile vahel õhukeseks ning prae pannil mõlemalt poolt valmis, vahepeal maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta tortiljad kergelt kuival pannil soojaks. Tõsta pannilt ning määri peale majonees, karripasta ja kodujuust. Laota peale ka kurgid ja salatilehed. Murra tortiljade servad 1 cm ulatuses täidisele (nii, et kokku keerates jääksid pealesurutud ääre põhjaks) ning rulli tortiljad korralikult kokku. Söö koheselt!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar