5. mai 2015

Köögiviljapada hakklihaga (paleo) ja üks pisike reklaamklipp

Täiesti tüüpiline juhtum: tahtsin eile üht kiiret toitu õhtuks teha, mida mõni aeg tagasi päris tihti valmistasin. See on selline kerge ja taljesõbralik roog, paleo veel pealekauba. Otsin siis oma blogist retsepti, aga mida pole, seda pole. Järelikult polegi seda retsepti siia blogisse üles kirjutanud. Õnneks aga võimsa google´i abil on retsept kohe leitav. Nii, et siin see nüüd ongi - hea lihtne panniroog ja väga-väga maitsev.

Siinkohal oleks üsna õige aeg ka üks klipp siin postituse juures avaldada, mis sai tehtud selle aasta alguses. Teemaks hakkliha, nii et läheb hästi teemasse:) Ma olen mitu korda maininud (ja mainin veel), et mulle kohe väga meeldib linnulihast hakkliha. Seda on nii mugav kasutada juhul, kui tahad ilma suurema vaevata ja lühikese ajaga miskit head valmistada. Minu suurteks lemmikuteks on siiani näiteks porgandikotletid, mida on äärmiselt lihtne valmistada.



350 g kalkunihakkliha (rinnalihast või kintsulihast)
soola, pipart
200 g porgandit
200 g suvikõrvitsat
200 g seeni
1 sibul
200 g paprikat
2-3 tšillikaunu
400 g purustatud tomateid
kookosrasva või õli

Kuumuta pannil kookosrasv, lisa hakkliha ning prae pannil valmis. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kõrvale. Tükelda porgand ja suvikõrvits peeneteks ribadeks, viiluta seened ja sibul õhukeseks. Tükelda paprika ja tšilli. Kuumuta pannil rasvaine ning lisa sibulaviilud ja porgandiribad. Minuti pärast lisa suvikõrvits, seened, paprika ja tšilli. Kuumuta keskmisel kuumusel mõned minutid, maitsesta soola ja pipraga. Seejärel lisa purustatud tomatid ning lase madalal kuumusel podiseda paar minutit. Kõige viimasena lisa segades juurde eelnevalt praetud hakkliha.

2 kommentaari :

  1. Purustatud tomateid ei pannud, aga panniroog jäi sellegipoolest hea ja maitsev.

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails