1. aprill 2015

Ühe-poti-pasta

Ma ise ei ole väga tihe pastatoitude sööja, kuid vahest ikka tuleb isu mõnusalt kreemja pastaroa järele. Paljud minu tuttavad ei jõua vähese aja tõttu ise süüa valmistada, eelistades pigem valmistoitu, küll aga hea ja kiire retsepti korral tehakse süüa suurima rõõmuga. See pastaretsept on kindlasti üheks selliseks kiireks retseptiks, mida soovitada julgen. See on tõesti üks imelihtne pastaroog, mille valmistamiseks on vaja kõik komponendid lihtsalt ühte potti panna ning siis oodata, kuni pastaroog valmis saab. Tulemuseks on õrna küüslauguse maitsega kreemjas pastaroog. Retsept ilmus ka ajakirjas Maret (märts 2015).


kolmele

4 dl (kana)puljongit
1 küüslauguküüs
1 sl võid
3 sl hakitud peterselli
250 g spagette
1-2 dl rõõska koort (35%)
50 g parmesanilaaste
soola, pipart

Pane puljong, pooleks lõigatud küüslauguküüs, või, 2 sl hakitud peterselli ja spagetid potti (võid spagetid soovi korral pooleks murda). Kuumuta madalal kuumusel 12-14 minutit (seni, kuni spagetid on juba pehmed ja vedelik imendunud). Seejärel sega juurde rõõsk koor, parmesan ning ülejäänud petersell. Kuumuta korraks läbi ning maitsesta vajadusel soola ja pipraga. Serveeri kohe.

5 kommentaari :

  1. Olles viimasel ajal palju köögis, otsin tihti siit blogist ideid ning seni pole pidanud kordagi pettuma!
    Taaskord väga, väga kiirelt valmiv söök ja kui lihtne veel! Rääkimata maitsest ja võimalustest, kuidas seda soovi korral põnevamaks muuta nt kanaga.
    Palju, palju inspiratsiooni uuteks retseptideks.
    Sirli

    VastaKustuta
  2. Many of my friends can not reach because of the limited time to prepare their own meals, preferring ready cooked food, but good food and a quick recipe for the event will be great fun.

    VastaKustuta
  3. Yes, this is an interesting thing. It should be truly delicious, as it seems to me. Thank you for sharing those yummy recipes with us!

    VastaKustuta
  4. pasta with basil and delicate olive oil, and nothing superfluous, everything is as it should be, I love Italian food!

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails