6. aprill 2015

Parmesanikana


Lihtsad retseptid on minu lemmikud. Eriti hea on veel siis, kui õhtusöök saab peale väsitavat päeva valmis justkui iseenesest. Just täpselt selline on seesama retsept. Vaja lihtsalt kana maitsestada, ülejäänud ained omavahel segada ning kõik see segu siis kanale määrida. Ülejäänud töö roa valmimiseni teeb ära ahi. Minule meeldib kana juurde süüa värsket salatit või aurutatud lillkapsaõisikuid. Loomulikult oleneb aga valitud lisand ikka sööjate maitse eelistustest:) Retsept ilmus ka märtsikuu Maret ajakirjas (2015).


neljale

4 broilerifileed
0,75 dl majoneesi
0,5 dl riivitud parmesani
2 sl hakitud peterselli
0,5 peeneks hakitud küüslauguküünt
soola, pipart

Maitsesta broilerfileed soolaga ning aseta ahjuvormi (kasuta täpselt parajat vormi, et tühja ruumi palju ei jääks). Sega omavahel ülejäänud ained, maitsesta soola ja pipraga ning laota segu broilerifileedele. Küpseta 175 kraadi juures 35-40 minutit.

10 kommentaari:

  1. Väga-väga maitsev. Hoidsin ahjus 40 minutit, teinekord lasen vähem, pisut pehmem variant oleks isegi mõnusam.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Muidugi peab küpsemisel alati ise jälgima aega, sest ahjud ju nii erinevad. Oluline aga on, et kana üle ei küpseks;)

      Kustuta
  2. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  3. Proovin järgmine kord hoopis kana kintsulihaga näiteks. Maitse oli suurepärane, aga kanafilee on siiski nii kuiv, et see rikkus roa ära. Juurde tegin ainult värske salati ja nii mõnus õhtusöök tuli!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eks jah kintsulihaga on alati kindlam üleküpsemist vältida, kuna see rasvasem. Rõõm, kui meeldis:)

      Kustuta
  4. This is especially good especially if the dinner is ready after a busy working day, as if by itself. It's exactly the same recipe.

    VastaKustuta
  5. It should be delicious! Thank you for all the recipes you've shared here. I hope that it will be useful for us.

    VastaKustuta
  6. I often cooked this casserole at home, I really like to cook in the oven, all the gustatory qualities are preserved

    VastaKustuta
  7. Your article has provoked a ton of positive hobby. I can see why since you have made such a decent showing of making it intriguing

    VastaKustuta