24. aprill 2015

Jogurtisegadik ja 2 klippi ...

Kuidas jogurt pakendist kätte saada? On ju kõikidel ettetulnud, et suur jogurtipakk saab tühjaks, aga siiski oleks justkui pisut jogurtit sees. Farmi tõi Eestis esimesena turule jogurtid uues, innovaatilises 1 kg perepakis. Tänu pakendil olevatele voltimisjoontele saab pakendi joonte järgi kokku voltida ning seetõttu saab pakist pisut rohkem jogurtit kätte. Tuli välja, et Rootsis tehti ka üks katse, mis näitasid, et uuest, innovaatilisest Pure-Pak® Sense pakendist on võimalik kätte saada 99% tootest.

Farmi palvel tuli uue jogurtipaki võimed proovile panna. Tulemusi näete allolevatest klippidest. Aitäh taas Idema köökidele, kelle armsat kööginurka me võttepäeval kasutasime.

Millisest pakendist saad kõige paremini jogurti kätte?  


Kuidas voltida?

 
Jogurtisegadik
Jogurtipostitus eeldab ju ka miskit taolist retsepti, eks? Niisiis pakun ma Teile ühe mõnusa ja jäise jogurtisegadiku retsepti. See on justkui magustoit, sest tänu külmutatud puuviljadele jääb lõpptulemus hästi paks - nagu kergelt sulanud jäätis:)

kahele

200 g ananassi viljaliha
2 kooritud pirni
350 g joogijogurtit vaniljega (kasutasin Farmi väherasvast jogurtit)

Lõika ananass ja pirn väiksemateks tükkideks ning aseta sügavkülma külmuma. Külmunud tükid pane koos jogurtiga anumasse ning mikserda kiiresti ühtlaseks massiks.


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails