29. märts 2015

Võiküülik (paleo)

Kui roog sisaldab parajas koguses võid, siis see lihtsalt peab hea olema ..... vähemalt minu usun enamuse ajast just nii. Täpselt samamoodi on selle retseptiga - lisaks lihale koosneb see vaid võist ja maitseainetest. Maitse on ülimalt lihtne, aga mõjub maitsemeeltele nii hästi. Selle valmistamiseks olen kasutanud nii küülikukoibasid, kui ka ilma nahata kanakoibasid. Maitse on mõlemal juhul kiiduväärselt hea. Paku seda koos ahjujuurikate või värske salati kõrvale.



2 küüliku tagakoiba või kanakoiba
soola
suurem peotäis (erinevaid) ürte (estragon, till, tüümian)
100 g võid


Maitsesta koivad soolaga. Haki ürdid peeneks ning hõõru koivad sellega kokku. Aseta liha vormi, laota peale võitükid ning küpseta 180-kraadises ahjus 45–50 minutit. Vahepeal jooda küülikukoibi sulavõiga.

2 kommentaari:

  1. Exactly the same recipe that has - in addition to meat, it consists only of oil and spices. The taste is very simple, but it affects the taste buds as well.

    VastaKustuta
  2. It looks delicious. How long would it takes to make anything like this? I would like to cook it in the evening.

    VastaKustuta