7. november 2014

Üks lihtne peedismuuti!

Mulle meeldib peet. Kohe väga-väga meeldib ning sellepärast on ka seesama juurvili minu viimase aja retseptides üks peamisi peategelasi. Täpselt nii, nagu siinsamas turgutavas retseptis. Samamoodi, nagu on mulle meelepärane peet, armastan ma viimasel ajal kokku segada igasugu erinevaid smuutisid. Nii hea on ju hommikut alustada, kui miskit värskendavat ja isetehtut veel lisaks hommikusöögile kõrval. Sama retsepti jagasin ma hommikul ka oma instagramis, kuid topelt ei kärise. Uskuge mind, see peedismuuti jääb piisavalt kosutav, et tervele päeval tubli energialaks anda. Apelsin ja kookospiim lisavad veel meeldivat särtsu.  

ühele

100 g peeti, peenelt riivituna
1 apelsin
0,5 dl kookospiima (5-7%)
pisut sidrunist pressitud mahla



Kui peedi oled peene riivipoolega ära riivinud, siis pressi saadud riivmassist korralikult mahl välja. Pressi ka apelsinist mahl. Sega kõik komponendid kokku (timmi maitset sidrunimahlaga) ning valmis ta ongi!

4 kommentaari :

  1. Vastused
    1. Selle smuuti valmistamisel mahlapressi ei kasutanud. Riivisin peedi peene riivipoolega ning pressisin niiviisi peedist mahla välja:)

      Kustuta
  2. Vastused
    1. Solarises on 0-korrusel selline kauplus nagu Tiger. Sealt saab neid soetada. Purgike maksis minu mäletamist mööda 2 euri:)

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails