26. november 2013

Ahjus küpsetatud sinepikattega broilerikintsud

Selleks, et siin blogis liiga magusaks ei läheks, siis vahelduseks sekka üks lihtne toit kanalihast. Ühesõnaga on tegemist sellise mugavustoiduga, mis maitseb suurepäraselt. See retsept on kasutusel mul juba mõnda aega ning talletatud ka linnulihablogisse.

Kasutasin siin retseptis isetehtud maitseõli, kus õli sisse pistan veidi värskeid ürte ja tšillit ning lasen siis maitsestuda mõne aja. Samas aga võib siin retseptis kasutada ka tavalist õli. 


1 kg broilerikintse
1 sl sinepit, mahedat
1 sl palsamiäädikat
1 tl paprikapulbrit
näpuotsatäis suhkrut
soola
4-6 sl maitseõli

Sega kokku sinep, palsamiäädikas, paprikapulber ja suhkur. Maitsesta broilerikintsud kergelt soolaga ning hõõru seejärel kokku sinepiseguga. Pane kintsud ahjuvormi, piserda peale maitseõli ning küpseta 180 kraadi juures 45 min.

11 kommentaari: