29. aprill 2013

Uudis nr 1. Kaua tehtud kaunikene - uus mahukas kokaraamat "Retseptisahtel käsitöökapis" kohe-kohe müügil! Loosimine ka....

Kui ma oma üle-eelmises postituses mainisin, et minu poolt on lähiajal saabumas 3 põnevat uudist, nüüd suure rõõmuga avalikustan ühe põnevama ja ligi aasta aega kestnud projekti. Nimelt tekkis meil Andraga (blogist retseptikas.blogspot.com) eelmise aasta alguses pisike kokaraamatu mõte. Seesama algne idee hakkas aina edasi veerema ning korduvalt kohvitassi taga istudes tekkis ikka aina uusi mõtteid ja ideid juurde. Nii saigi kevadel asi teoks ning alustasime kokaraamatu kirjutamist. See oli algus pikale-pikale projektile, mille juures olid mõtted iga päev. Tegelikult aga ei ole see lihtsalt tavaline kokaraamat. Nagu nimigi ütleb, siis "Retseptisahtel käsitöökapis" peidab endas miskit olulisemat veel. Nii ongi - see on kokaraamat, mille lehekülgedelt leiate ka lihtsaid käsitöö-õpetusi ja sellest lähtuna ka taaskasutusideid. Kokku on põimitud toit ja käsitöö.Selle raamatu läbiv idee on kiirus ja lihtsus. Ei ole keerulisi koostisaineid ning pikki tunde käägis askeldamist nõudvaid retsepte. Kogu raamat on pühendatud kiiretele, maitsvatele ja lihtsatele retseptidele! Veidi sekka ka käsitööd. Loomulikult peidab raamat endas rohkelt meeleolupilte, sest kogu aasta vältel oli neid helgeid momente, mis väärisid pildistamist, küllaga. Veel mainin, et kõik raamatus olevad pildid oleme teinud ise ning retseptipiltidel on kasutatud vaid taaskasutuspoodidest hangitud nõusid! Juba 3.mail on raamat poodides müügil.


See aasta on olnud täis naeru, rõõmu, pingeid ja pisaraid. Kõige selle eest tänan Andrat, kellega vapralt siiski erinevatele juhtumistele vastu pidasime. Võin öelda, et selle kokaraamatu tegemisele kulus täpselt üks võimekas makroobjektiiv (mis lihtsalt põandale tükkideks kukkus), lisaks veel üks statiiv (mis lihtsalt otsad andis) ning IT-mehe nädalapikkune töö ajal, kui arvutist oli kadunud üle poole aasta kokaraamatu pilte - kokku veidi üle 100GB musta materjali. Siiski-siiski on kõik juhtumised ületatud ning raamat müügil juba paari päeva pärast.

Raamatusse on peidetud 7 peatükki, pakkudes igale eale avastamisrõõmu (teemadeks rohenäpud, piknik, maakodu, turumelu, sõbrannade hommikusöök, lõõgastav talveõhtu ja laste sünnipäev). Kõigile peatükkidele on omased toidud, retseptid ja käsitööideed. Kõik see mahutab ennast raamatu 328 leheküljele. Selleks, et raamatust veidi paremini aimu saada, siis alljärgnevalt pisike sisututvustust raamatu tagakaanelt:

Selle raamatu kaante vahele on peidetud neli aastaaega, mille kaudu tuuakse teieni lihtsad, kiired, ausad maitsed ja käsitööideed. Teekond läbi raamatu viib teid koos autoritega esmalt kevadisele ürdipeenrale, sealt otse piknikule ning siis juba vana kriuksuva ratta seljas maakodusse. Avastamata ei jää ka ande täis turuletid. Ja kui kõik need õuerõõmud otsa saavad, kolitakse vihma ja külma eest tuppa ning nauditakse soojendava kohvi saatel varajasi hommikusööke koos sõbrannadega või õdusaid talveõhtuid pere seltsis. Ega lapsedki rõõmust ilma jää, sest raamat lõpeb ühe uhke sünnipäevapeoga.
Retseptisahtel sisaldab endas vanu häid ning juba kordi ja kordi katsetatud roogasid, aga ka uusi lemmikuid. Samuti leiab nende kaante vahelt põnevaid mõtteid ning ideid, kuidas vanadele asjadele uus sisu ja vorm anda. Üks on kindel – nii retseptid kui ka käsitööideed on ülimalt lihtsad ning kõik road ja näputööd valmivad kiirelt ja ilma liigse peenutsemiseta. 


Kes aga soovivad raamatus olevate roogadega rohkem tutvust teha, siis annan teada, et meie kokaraamatu esitlus toimub 15.mail kell 17.00 Pärnus RAHVA RAAMATUS (Port Artur 2 kaubanduskeskuse kolmandal korrusel). Teeme Andraga maitsmiseks kokaraamatust pärit roogasid. Olete oodatud:)

LOOSIMISEST KA. Ühesõnaga mul on rõõm anda ühele minu blogikülastajale ära seesama trükivärske kokaraamat. Selleks jätke lihtsalt siia postituse alla kommentaariga endast märk maha ning kirjutage, millal (ja kuidas) Teie minu kokkama-blogi avastasite. Nii tore on teada saada minu blogikülastajatest veidikenegi. Võitja nime teatan 9. mail;)

Loodetavasti naudite selle raamatu seltkonda ning saate sellest kuhjaga ideid, katsetamisjulgust ning toredat avastamisrõõmu!



131 kommentaari :

  1. Avastasin selle blogi umbes 2 aastat tagasi, kui lugesin artiklit (täpselt ei mäleta millist:)sinu tegemiste kohta Pärnu Postimehest. Nüüdseks olen selle blogi väga tihe külastaja ning olen vist juba pooled retseptid oma perele maitsmiseks teinud. Eelkõige on see blogi südamesse läinud just retseptidele eelnevate sissejuhatuste tõttu, mis kuidagi retsepti palju põnevamakas ja arusaadavamaks muudavad:) Ilusat soojenevat kevadet ning tulevasi suviseid toimetusi.

    Elisa

    VastaKustuta
  2. Mina leidsin sinu blogi ühe teise toidublogi (n2ljarotid.blogspot.com) kaudu, nimelt oli Kokkama Ragnega blogi viidatud just seal ääres soovituste all. Minu lemmikud siin blogis on isetehtud jäätiste retseptid... =)

    VastaKustuta
  3. Ma arvan, et see võis olla Rannamõisa kodulehe kaudu. Üks esimesi toidublogisid üldse mis ma külastama hakkasin. Enne seda oli see kui must maa. Mulle meeldib Sinu blogi lihtsus, pildid ja hea lugeda.

    VastaKustuta
  4. Tere Ragne,

    sinu blogi leidsin ma jummalast juhuslikult...
    Ma pole küll suurem toiduvaaritaja, aga sinu retseptide kogust olen nii möndagi järgi teinud ja on koguni ka önnestunud :) Lausa lust on sinu töid ning tegemisi jälgida - jöudu ja jaksu ka edaspidiseks!

    Tervitades,
    Liivi

    VastaKustuta
  5. Mina avastasin ka ühe teise blogi kaudu - nimelt Tuuli Mathiseni blogis oli viide ka Ragnega kokkama blogile. Ja oligi olemas, järgmine koht, kust retsepte spikerdada.. ;D

    VastaKustuta
  6. Mina leidsin tee siia kellegi teise blogi kaudu. Kahjuks enam täpselt ei mäleta, millise blogi kaudud, aga see võis olla umbes 2 aastat tagasi. :)

    VastaKustuta
  7. Ükskord ammu - vist umbes kolm aastat tagasi - tegi Ragne Toiduakadeemias toorjuustukokkamist ja sealt see teadmine tuli, et olemas on toidublogid... Sinu blogi oli esimene, mida jälgima hakkasin, ning sealt hargnesid niidid ka teiste juurde. Kui nii mõnegi blogija tegemisi piilun rohkem niisama huvi ja meelelahutuse pärast, siis Sinu virtuaalkokaraamat on lisaks sellele ka väga praktiline ja päris sageli stardipunkt, kui tahan mingi konkreetse toidu või toiduaine kokkamiseks ideid saada. Vääääga harva olen "tühjade kätega" jäänud - olemas on siin nii põhiline kui eriline. :)

    Kiitus ja pai uue huvitava raamatu valmimise puhul! Tahaks seda jalamaid palju rohkem sirvida, aga sellega tuleb natukene oodata, kuni jälle kodumaale satun. Jään põnevusega ootama ka teist kaht uudist! ;)

    VastaKustuta
  8. Mina tean sellest blogist alates algusest ja aadressi jagas Liina :)

    VastaKustuta
  9. Nii tore uudis, et ka kokaraamat olemas, seda on kindlasti vaja :)
    Blogi avastamist just ei mäeltagi, aga eks googeldades mõne koogi retsepti otsides ja sellestsaati olen Su blogi fänn olnud :) Kui mõne koogi isu või mõte tuleb, siis siit ikka saab hea mõtte ja üks suur lemmik on Banofee kook...millega olen suutnud ära võluda kõik oma külalised ja ka nemad on nüüd oma sõpru-tuttavaid selle koogiga võlunud ;) Retsept läheb igatahes igakord jagamisele ;)

    VastaKustuta
  10. komistasin siia lehele juhusliku otsides retsepti netist ja nüüd on see esimene koht kuhu tulen kui on soov midagi teha. parim toitublogi kuhu on alati tore tulla ,soe ja kodune koht.suured tänud .päiket soovides marill

    VastaKustuta
  11. Mina avastasin sinu blogi vist nii umbes paar aastat tagasi, kui tekkis tahtmine ise jäätist teha. Ja voila, siin oli kohe nii mitu head retsepti, mida katsetatud sai. Ja kuna kõik jutud ja retseptid tundusid nii põnevad, siis nüüd hoian ikka koguaeg silma peal, et mille uuega sa jälle üllatad :) Igal juhul palju-palju jõudu edaspidiseks ja palju õnne raamatu puhul ka!

    VastaKustuta
  12. Kui aus olla, siis ma ei mäletagi, millal ma Sinu blogi avastasin. Arvatavasti siis, kui enda jaoks blogid üldse avastasin. Siit blogist olen ma vaieldamatult kõige rohkem retsepte kasutanud, tavaliselt on see esimene koht kust retsepte ja õhtusöögimõtteid otsin:)
    Palju edu:)

    VastaKustuta
  13. Oi Ragne, te olete Andraga nii vinged! Palju-palju õnne! 328 lk - uuh, olete ikka tõsiselt ette võtnud! Tundub väga lahe raamat, mis tuleb endale kindlasti kuidagi riiulisse saada!

    Mina avastasin Sinu blogi Nami-Nami kaudu neli aastat tagasi! Ja loomulikult olid (oled) mulle suureks eeskujuks.

    VastaKustuta
  14. Imetore uudis!
    Ja mina juba arvasin, et olen astunud uude ajastusse - ei mingeid kokaraamatuid enam, kõik parimad uudised tulevad Ragne blogist (ja selle varasemast varamust). Agaa võta näpust. Seda raamatut tahaks küll väga :)
    Salajane Ragne blogi-fänn juba ... mõnda aega

    VastaKustuta
  15. Väga lahe uudis! :) Palju õnne ja kiiret müüki raamatuga. Võiksite Tallinna ka raamatut esitlema tulla. Oleks ju tore autoritelt pühendus ka raamatusse saada.

    Blogi aadressi jagas kunagi üks sõbranna, kes ka nime järgi Värk on. Retsepti enam ei mäleta, mida jagati, aga blogi jälgijaks sain tollest hetkest ning sellest on juba päris mitu aastat.

    VastaKustuta
  16. Sinu blogi oli mu esimene jälgitav blogi üldse. Jälgima hakkasin seda nii umbes aasta või poolteist tagasi. Aga kuidas ma selle avastasin, see enam meeles ei olegi.
    Palju õnne raamatu avaldamise puhul :)

    liisuliisu7@gmail.com

    VastaKustuta
  17. Avastasin nii ammu, et enam ei mäletagi, kuidas! :) Eks vast Namikate kaudu kuidagi.

    VastaKustuta
  18. Palju õnne esimese raamatu ilmumise puhul! Tundub olevat väga vahva ja sisukas.
    Sinu blogisse sattusin ikka hea mitu aastat tagasi, usun, et mingit retsepti googeldades. Siiamaani on jäänud see blogi üheks lemmikuks, imetlusväärne on Sinu oskus lihtsaid ja originaalseid retsepte genereerida.:) Loodan, et jätkad samas vaimus!

    VastaKustuta
  19. Nonii, ja nüüd siis veab mu mälu mind alt :) Seda blogi olen lugenud juba õige mitu aastat. Avastasin ilmselt mõnest teisest blogist või siis mõnda retsepti googeldades (kindlasti magusat :)). Mulle meeldib, et siit blogist leiab alati midagi mõnusat, kodust ja lihtsalt valmivat. Ja piisavalt palju on magusaid retsepte - need meie perele meeldivad.

    VastaKustuta
  20. Esimene blogikülastus toimus Nami-Nami kaudu, aga millal see juhtus....igatahes väga ammu :D. Mulle meeldivad su lihtsad retseptid - viimati tegin veebruaris avaldatud patuselt head juustukooki Domino küpsistega. Oli küll patuselt hea :D.
    Jõudu, jaksu ja meeldivaid maitseid edaspidigi!

    VastaKustuta
  21. Mina sain aga sinu blogi oma ema käest kuskil aasta tagasi, kes tänu sinu retseptidele meie pereüritustele maitsvaid toite pakkus. Nüüdseks olen ka ise siit päris mitu endale üles märkinud, millest perelemmikud on saanud!

    Päikest ja jõudu edaspidistes ettevõtmistes!

    VastaKustuta
  22. Mina leidsin selle blogi lihtsate retseptide otsimisel. ;) Kiidan väga blogi pilte, mis ajapikku on muutunud nii nauditavaks, et ka igakord uurin, kuidas seekord mingit konkreetset rooga just esitletud on.

    Triin Pakri poolsaarelt

    VastaKustuta
  23. Ma ei oskagi öelda, millal ma selle blogi avastasin...päris mitu aega tagasi ikka :D otsisin leiva küpsetmise õpetust ja nii ma siia sattusin ja nii ma siia jäin :D

    VastaKustuta
  24. Mina avastasin selle blogi juba mitu aastat tagasi. Otsisin tookord kondenspiima valmistamise õpetust, aga boonuseks leidsin siit palju muudki maitsvat, mida kokata. Seega lisasin blogi oma "lemmikutesse" ja kui on vahel puudu ideedest, mida toidulauale valmistada, siis siit leian alati midagi head :)

    VastaKustuta
  25. Olen blogi jälginud kuskil paar kuud nüüd - sattusin siia puhtjuhuslikult, otsides tuuletaskute tegemise õpetust. Sellest ajast saadik olen päris mitmeid siinseid retsepte katsetanud ja kõik on väga ilusasti välja tulnud.

    Palju õnne raamatu avaldamise puhul ja edu edaspidistes tegevustes!

    VastaKustuta
  26. Mina olen ka blogi külastaja 2aastat. iganädalane külastus siia on kindel, et näha kas on midagi uut. ja alati kui külalisi oodata, siis käin blogist retsepte uurimas, et mida maitsvat teha. väga mõnus blogi. alles eelmisel nädalal tegin peediomletti. Kaisa

    VastaKustuta
  27. Mina jälgin ka seda blogi juba mitu aastat... Kui midagi maitsvat ja põnevat vaja teha siis see blogi on esimene mida vaatan. Avastasin selle blogi internetis surfates :) palju õnne esimese raamatu puhul ja kindlasti ostan selle ja nüüd ka emadepäeva kingi mure lahendatud :) Marianne

    VastaKustuta
  28. Olen ka sinu blogi päris pikaajaline lugeja. Ei mäletagi kuidas ma täpselt siia sattusin. Ilmselt juhuslikult, ajal kui järjest suurenev kokkamishuvi mind netiavarustesse kolama sundis. Päris palju retsepte olen endale nö kõrvale pannud ja neid tuleb järjest juurde. Eriti toredad on sellised lihtsalt valmistatavad toidud, mis muidugi maitselt teistele kuidagi alla ei jää. Siit sain ma ka oma jäätisepisiku :)

    Soovin sulle jaksu, et siit lehelt ikka midagi uut ja huvitavat proovimiseks leiduks.

    Liis

    VastaKustuta
  29. Palju õnne raamatu puhul!

    Kuna blogi on lisatud lemmikute hulka, siis on täpselt näha kuupäeva, mil püsivaks lugejaks hakkasin- see on 9. aprill 2012. Ehk nüüdseks juba natukene üle aasta käin pidevalt siin blogis ringi kõõlumas. Retsepte olen katsetanud ja rahule olen jäänud. Tunnistan ausalt, et vahel ei käigi ma siin mitte retseptide vaid nende ilusate piltide pärast, mis blogipostituste juures on :P

    Edu ka tulevaste projektidega! :)

    Triin K.

    VastaKustuta
  30. Selle blogi avastasin juhuslikult umbes 3-4 aastat tagasi kui hakkasin ka ise blogi pidama ning kokkamisega rohkem tegelema ning see on siiani üks mu lemmikumaid toidublogisid :)

    VastaKustuta
  31. Ja mina just mõtlesin vahepeal, et kahju, et sa nii harva nüüd postitad. Nüüd siis saan aru :)
    Avastasin blogi natuke üle 3 a tagasi. See oli siis, kui emaks sain ja rohkem kokkamisele mõtlema hakkasin. Loodan ka raamatuesitlusele jõuda.

    Annika A.

    VastaKustuta
  32. Head asjad satuvad teele ikka kogemata, ilma otsimata. Nii ka siia blogisse sattumine. Edasine siinne külastamine pole aga enam juhuslik olnud, pigem eesmärgistatud - leidmaks midagi uut ja põnevat, ja seda siin leidub. :)

    VastaKustuta
  33. Ei mäletagi enam, kuidas ja millal ma siia sattusin, aga tublid kolm aastat olen kindlasti selle blogi jälgija. Ja need retseptid, mis olid kirja pandud niiöelda enne minu aega, need olen kõik takkajärgi läbi vaadanud! Teinud olen siit oi-oi kui palju asju ja sama palju ootab veel ees, kõik ilusti bookmarkides kirjas :))

    VastaKustuta
  34. Täiesti piinlik kohe, aga mina ei mäleta, kuidas ma Sinu blogi otsa komistasin, see oli ikka omajagu aastaid tagasi ja olen jäänud Sinu toidublogi rõõmuga külastama. Juba need pildikesed ja jutukesed on nii vaimutoitvad, puhas nauding. :)
    Aga kui minu käest küsida, et mida ma olen siit toidublogist korduvalt valmistanud, siis on vastus JÄÄTIS! :D Alles hiljuti sai lastega tehtud ja muidugi tänaseks on see juba otsas! :P

    Aitäh Sulle, et sa nii tore oled oma blogiga! ;)

    VastaKustuta
  35. Väga tubli oled, Ragne! Palju-palju õnne kokaraamatu valmimise puhul! Olen kusjuures juba mõnda aega mõelnud, et huvitav, millal sa raamatu välja annad.

    Ma täpselt ei mäleta, kuidas ma sinu blogi leidsin, aga vist oli nii, et keegi kursakaaslastest rääkis, et Ragne kirjutab kokkamisest blogi..

    Ma ikka päris tihti käin siin ringi luusimas ja uusi põnevaid retsepte otsimas :D. Paar korda olen kaotand mingi hea asja ära ja pärast enam ei leidnud õiget kohta üles, kui tegemiseks läks.

    VastaKustuta
  36. Umbes 3 aastat tagasi leidsin blogi. Tol ajal hakkas hoogu koguma kodune leivategu, läbi googli leidsin sinu leivateo retsepti, mida olen kasutanud juba aastaid. Peale selle olen leidnud blogist veel palju retsepte ning teisi blogijaid. Minu jaoks on blogid väärtusliku informatsiooniga, sest siin leidub palju välismaiseid retsepte, mis on mugavtatud vastavalt kodumaisele kaubandusele. Palju annavad ka juurde usinad kommenteerijad, kes lisavad omapoolseid soovitusi ja küsimusi, mida raamatust lugeda ei saa.
    Grete T

    VastaKustuta
  37. Mina leidsin selle toreda blogi juba väga ammu, täpsemalt tema algusaastatel. Siiani külastan seda üsna tihti, et just siit blogist inspiratsiooni ja motivatsiooni ammutada. Olen näinud oma silmaga, kuidas blogi on aja jooksul arenenud ja muutunud aina paremaks :)

    Edu ja indu ka edaspidiseks blogimiseks !

    VastaKustuta
  38. Sõbranna jagas blogi lingi, kui ütlesin, et tahaks uusi ja põnevaid retsepte. Võimalik, et see oli umbes aasta aega tagasi :)

    VastaKustuta
  39. Sattusin juhuslikult, mingit retsepti otsides ja see oli "armastus" esimesest pilgust. Olen proovinud paljusid retsepte ja külastan blogi mitu korda nädalas. Minu lemmikblogi! :)

    VastaKustuta
  40. Mõtlen ja mõtlen, ega suuda meenutada oma esimest külastust..
    Küllap oli see lihtsalt nii ammu, et tunnen justkui oleks see blogi minuga alati ja kõikjal olnud (ei ole harvad need päevad kui satun siia rohkem kui korra)
    Põhjus on ikka alati sama, leida miskit eriti maitsvat.
    Just siit olen leidnud oma kõige lemmikumad retseptid olgu selleks siis
    Jäätis maapähklivõiga (sellesse panin armuma ka need, kes seni minu maapähklivõi armastust ei jaganud)
    või Šokolaadi - juustukook küpsistega, mida sööksin kasvõi iga päev :D
    See on ainult väike osa õnnelikest hetkedest, mis tänu sinu blogile on mulle osaks saanud,

    Suur, suur aitäh sulle!

    VastaKustuta
  41. Nii tore! Ei jõua ära oodata, et raamatut sirvida saaks! :)

    VastaKustuta
  42. Mina leidsin Ragne blogi paar aastat tagasi ühe teise blogi kaudu. Nüüd aga vaatan iga päev, kas midagi uut ja põnevat on lisandunud:)

    VastaKustuta
  43. Vahva raamat tundub olevat:) Siin käin kolamas nii ammu, et ei mäleta enam kuidas esimest korda sattusin. Paljud Sinu koogid ja mõned teised retseptid (näiteks lõhe ingveri ja sojaga) on päris tihti meie laual. Edu ja õnne raamatuga !

    VastaKustuta
  44. Mina olen ka mõelnud, et mis Sul küll teoksil, et postitused harvemaks jäänud on, aga nüüd siis kõik selge - palju-palju õnne kaua tehtud kaunikese valmimise puhul! Näeb imekena välja ja loodan, et peatselt avaneb võimalus poes seda sirvida ka.

    Sarnaselt mitmete eelkõnelejatega mina ka ei mäleta hästi, kuidas ma siia sattusin, aga ma pakun, et ilmselt umbes 3-4 aastat tagasi kui kolisin vanematekodust välja elukaaslase juurde ja pidin järsku hakkama perenaiseks ja süüa tegema ja kõik jutud, Sinu blogi oli esimene toidublogi, millest retsepte-ideid-nõu ja abi sain. :D Algul oli nii, et kui ma tahtsin mingit toitu teha siis tulin siia ja kõigepealt lõin siin otsingusse selle toitu või koostisosad sisse, et "huvitav mis Ragne sellest teinud on?". :) Pluss imetlesin alati salaja, kuidas suudad niimoodi kenasti pere-elu (mis väga armsalt aeg-ajalt postitustesse ka sisse jooksnud on ikka) ja (minu silmis) tipptasemel kokakunsti balansseerida.
    Ja see on väga armas, et Sa alati leiad aga kommentaaridele vastata kui keegi oon retseptiga kuskil jänni jäänud või midagi asendada/muuta tahaks, aga ei oska. Aitäh, Ragne ja jõudu-jaksu Sulle edaspidisteks ettevõtmisteks!

    VastaKustuta
  45. Nii-nii põneva raamatu olete teinud! Palju õnne! Väga hea idee teha selline veidi teistmoodi kokaraamat :)

    Mina sattusin siia blogisse, kui avastasin Nami-Nami ja sealt edasi põnevad blogid :)
    Jaksu edaspidiseks, raamatut lähen kohe kindlasti varsti raamatupoodi piiluma :)

    VastaKustuta
  46. Tänaseks pea 3 aastat piilunud ja ka järgi proovinud nii mõndagi teha :) Aitäh selle eest :)

    VastaKustuta
  47. Ma arvan, et kuidagi Pärnu Postimehe kaudu esimest korda :) Ja siis igalpoolt erinevate blogide kaudu tuli jälle ette.

    VastaKustuta
  48. Palju õnne Ragne. Olen sinu blogi suur austaja ja lugeja. Püüan enam-vähem iga päev kiigata, kas midagi uut on. Ja sageli on sinu tehtud küpsetised ja magustoidud meie pere laual. Jõudu ja jaksu edaspidiseks. Ah jaa, blogi avastasin aastaid tagasi vist Oma Maitse kaudu...

    VastaKustuta
  49. Kallis Ragne! Mul on nii hea meel, et selline tore raamat on valmis saanud! Palju õnne! SInu küsimusele väga täpselt vastust ei oska anda, aga ehk mõne teise blogi kaudu SInd avastasin. Sellest alates elan väga kaasa sinu toimetamistele ja katsetan su retsepte hoolega! Jõudu edaspidiseks!

    VastaKustuta
  50. Suured õnnesoovid Sulle Ragne!
    Meenutan ja naeran vahest, et sinu blogi avastamine oli ikka nii kummaline. Olid vististi mõned aastad juba minu klient olnud. Räägitud sai maast ja ilmast aga söögi tegemisest ja küpsetamisest MITTE KUNAGI. Uskumatu, onju? Ja siis, vahetult enne lapse sünnipäeva, tuulates retseptides äkki selline leid. Ragne ja tema blogi ja veel mis teemal!!! Ohh, seda üllatust. Ja juttu jätkuski kauemaks :D Siinkohal ka suured tänud Sulle :)
    Veelkord õnnesoovid. Ootan juba väga väga suure huviga, et saaksin raamatuga tutvust teha. See raamat tundub olevat ääretult huvitav, põnev ja selline väga omanäoline :)

    Tervitustega, Katrin :)

    VastaKustuta
  51. Piinlik moment, aga ma ei teagi, kuidas ma Sinu blogi lugejaks sattusin . Igatahes ma külastan seda ammu ja olen nii mõndagi Sinu retsepti kodus järgi teinud. See tähendab aga muidugi seda, et retseptid on head ja toovad mind siia ikka ja jälle tagasi.
    Rääkides nüüd raamatust.....siis ma ootan lausa suure põnevusega. Olles ise käsitööga sinapeal, armastades fotograafiat ja head sööki....lausa unelmate raamat minu riiulisse :)
    Palju õnne Teile tegusad ja andekad naised !

    VastaKustuta
  52. Mina avastasin ka Sinu blogi aastat paar-kolm tagasi ja 100% kindel enam pole aga ilmselt leidsin lingi mõnest teisest kokkamisblogist. Olen teinud ja järele proovinud siit väääga paljusid retsepte. Kiidan raamatu puhul :)

    VastaKustuta
  53. Mina leidsin Sinu blogi täiesti juhuslikult tänu googeldamisele ja kui ma nüüd ei eksi,siis pea neli aastat tagasi. Peale seda on kokkama.blogspot mul kogu aeg bookmarkide all ja olen kohe päris palju retsepte järgi teinud. Kordagi ei ole pidanud pettuma ja isegi sõpradele-tuttavatele olen jaganud linke :)

    Mul on täpselt selline käsitööd sisaldav kokaraamat puudu :)

    VastaKustuta
  54. Esmalt loomulikult palju õnne raamatu puhul! Ma juba ammu olen mõelnud, et kuna Sul on nii vahva blogi ja pildid muutuvad aina ilusamaks, et millal küll kord asi kaante vahele jõuab? Ja jõudiski :)
    Olen blogi jälgijaks juba aastast 2008, sattusin sellele juhuslikult tööl olles mingit retsepti otsides :) Väga palju retsepte on siit blogist ka järgi proovitud ja tõenäoliselt see trend ka jätkub.

    VastaKustuta
  55. Ilus, väga ilus raamat, õnne:-)
    Leidsin kellegi blogrollist ja nüüd üks lemmikutest toidublogidest.
    Head retseptid ja ilusad pildid, see on see, mis mulle meeldib. Palju jaksu edaspidiseks!

    VastaKustuta
  56. Õnnitlused. Mina leidsin selle blogi lihtsalt mingi retsepti otsimise käigus umbes aasta tagasi. Algul sattusin vaid otsinguga sellele lehele, nüüd aga on see mul lemmikuks pandud. Ja proovin erinevaid retsepte. Viimati tegin banaanijäätist, järgmisena on plaanis kodune müsli :) Retseptid on alati olnud väga selged ja arusaadavad ning mis kõige olulisem kõik on alati väga maitsev olnud.
    Jõudu ja jaksu!

    VastaKustuta
  57. Tere Ragne,

    olen Sinu blogi jälginud juba väga tükk aega (räägime aastatest ~6) ja kui ma õigesti mäletan, googeldasin ma trühvlite tegemise retsepti.
    Kuna lemmikud on ka küpsetamist mitte vajavad koogid, on see ka üks mõjuvamaid põhjuseid, miks siia pea iga kuu satun.

    Tervitades ja palju õnne soovides,
    Sirli

    VastaKustuta
  58. Küll nüüd tuleb kokaraamatuid, nagu seeni peale vihma. Edu kõigile, et ikka tarbijaid oleks. Olen Su blogi lugenud üsna ammusest ajast, ikka kasulikest blogirullidest.Hea on näha arenguid, edu!

    Pille

    VastaKustuta
  59. hea mitu aastat tagasi googeldasin keeksi retsepte ja komistasin just selle otsa siin - http://kokkama.blogspot.com/2010/03/lihtsa-maitsega-eriline-keeks.html Kuigi on ka teisi mõnusaid keeksi retsepte siis see on jäänud lemmikuks. Lisaks muidugi sinu koogiretseptid on väga inspireerivad :) Blogi on kenasti bookmarksi pandud, et kohe võtta oleks kui ideed otsas endal :)

    Ja palju õnne raamatu puhul! Jään seda huviga ootama, tundub põnev igatahes. Sellised "kuivad" retseptikad eriti ei kutsu end koju soetama ja teie oma tundub kena vaheldus olevat.

    HeiLi

    VastaKustuta
  60. väga tore uudis ja kena raamat. selline võiks küll kodus köögis riiulil olla :)
    kuidas avastasin kokkama blogi? täpset aastat enam ei mäletagi, aga vast 3 umbes tagasi. Ragne Värgist ja sellest suurepärasest blogist kuulsin tänu emale, kes oma töökaaslastega mõned aastad tagasi jõulueel Ragne koolitusel osales. Pärnus Mahediku kohvikus tegid nad mandleid ja muid mõnusaid maiustusi. Sealt siis saime ka teada blogist ja koju jõudsed piilusime, mida põnevat siin siis on ja... enam ära ei olegi läinud :D Alati kui söögitegu ees ja ideid vaja, siis on see kindel koht kust otsida (alati ei leia, aga enamasti küll) Mitmed lemmikudki on siit pärit. Igati mõnus ja hea blogi :) Tänagi plaan siinset abi kasutada ja peediga omlett ahju pista :)

    Jaksu, jõudu, kaunist ning maitseterohket kevadet-suve :)

    Fänn Maarja ja co :)

    VastaKustuta
  61. Varem olen käinud siin inspiratsiooni kogumas kalaroogade jaoks. Nimelt on mu vanaisa ja onu Pärnu rannakalurid ning värske kala omal käest võtta.
    Täna jõudsin siia aga Tassikese-blogi kaudu.

    VastaKustuta
  62. Super uudis! Avastasin Sinu blogi p2ris ammu, 2008 v6i 2007 kui retsepte oli v2hem, aga kvaliteet oli sama. Eriti meeldis mulle sinu iga kuine koogitegu poja (kuu)synnip2evadeks, tegelikult meeldis, see m6te Mulle nii v2ga, et hakkan ka ise iga kuu koogi tegema oma 2sja syndinud poja auks :)
    T2nud heade retseptide eest ja nyyd ka raamatu eest, mille kindlasti endale soetan! Ole tubli :)

    VastaKustuta
  63. Oli tavaline reede õhtu umbes pool aastat ehk tagasi ja mõtlesin, et tahaks küpsetada midagist head ja mitte midagi keerulist! Toksisin siis googlesse kook shokolaadiga. Vaatasin siis igasuguseid retsepte erinevatest lehekülgedelt ja üht äkki avastasin huvitava lehekülje. Retseptid olid ilusti tähestiku järjekorras ning sukeldusin retsepte sirvima. Esimene kook mida teha proovisin oli Coca Cola kook. Oi see on hea! Olen seda mitmel korral teinud ja keegi ei arva koostisosasi ära :)
    Järgmine päev mõtlesin et vaatan uuesti need retsepte, aga ei mäletanud kelle bloggist leidsin. Õnneks on arvutil Ajalugu ja leidsin Sinu bloggi üles ja salvestasin selle kohe ära, et see enam kaotsi mul ei läheks.
    Tänan Sind selle bloggi eest, sest mul ei ole sinu tehtud retseptide järgi tehtud koogid ükski nässu läinud ( ja ma olen supper vusserdaja ), praegu kogun hoogu, et soolaseid asju ka proovida ;)
    Ilusat kevadet ja jõudu jaksu :)

    VastaKustuta
  64. Armas Ragne, palju õnne!
    Avastasin blogi juba mitu aastat tagasi ühe teise blogi kaudu. Praeguseks on just see blogi jäänud ainsaks, mida regulaarselt külastan. Ammutan siit inspiratsiooni ja leian uusi ideid. Samuti meeldivad mulle väga sinu tehtud fotod. Elan kaasa sinu tegemistele ja imestan, kuidas sa küll seda kõike jõuad. Ja kuidas küll on võimalik nii tihti igasuguseid hõrgutisi valmistades säilitada selline figuur!?
    Öeldakse ju, et kes palju teeb, see palju jõuab ja sina oled selle tõestus :) Soovin sulle palju jaksu meie kõigi (virtuaalselt ja päriselus) kostitamiseks.

    VastaKustuta
  65. Leidsin su blogi poolteist aastat tagasi jõuludeks mingeid uusi ja huvitavaid toiduretsepte otsides. Siit blogist leidsin neid lausa nii palju, et lisasin blogi oma Google Readerisse (ainuke toidublogi, mida ma siis regulaarselt loen), põhjuseks ikka need lihtsad, aga samas huvitavad retseptid. Aitäh sulle!
    Kati K.

    VastaKustuta
  66. Leidsin selle blogi Eesti blogide nimekirjast. Jäi kohe silma mõnusate retseptide ja ilusate piltidega.
    Maria R

    VastaKustuta
  67. Ma leidsin selle mõned aastad tagasi kui otsisin jäätise retsepti google kaudu! Nüüd kui on eelkõige magusa isu, siis siit leian alati endale sobiva retsepti. Tänagi olen siin sest mõte tuli teha "kräsupead".

    Edu raamatu esitlusel, kindlasti on sel raamatul menu!
    Kadi E

    VastaKustuta
  68. Minu leid!
    Loomulikult oli mul retsepti vaja, panin google otsingusse ja tuligi üks imevahva Ragne blogi "Kokkama Ragnega." See oli arvan et 2 aastat tagasi. Kuni siiamaani on see minu lemmik blogi olnud, olen ka retsepte järgi teinud, mis on kenasti ka õnnestunud. Alati kui tahaks midagi vaaritada, siis esimene koht mida külastan on "Kokkama Ragnega" leian peaaegu alati mõne super lihtsa retsepti. Mulle meeldib sinu lihtsus ja need pildid viivad keele alla.
    Töötan kaubanduses (toidupoes) ja olen näinud Ragnet ja igakord olen mõelnud, et mida huvitavat ta seekord teeb.
    Jätka samas vaimus. :)

    VastaKustuta
  69. Leidsin selle blogi oma tuttava kaudu,kuna tahtsin pojale sünnipäevaks torti teha.Tema soovitas .Sellest vist juba 3 aastat kui piilun siia blogisse iga päev et mis uut. Olen teinud jäätist mis meie pere lemmik, leiva küpsetamist olen ka proovinud, piparkoogitaigna retsept ka kasutamisel.Jõulude aeg keeksid. Suvel head koogid need mis küpsetamist ei vaja.
    Edu raamtu puhul!
    Jõudu uuteks toiminguteks.

    VastaKustuta
  70. Avastasin su blogi mõned kuud tagasi Eesti blogisid tutvustavalt leheküljelt. Leidsin kohe nii palju retseptse, mis panid suu vett jooksma. Uus kokaraamat tundub ka super huvitav, sest meeldib tegeleda ka käsitööga!!
    Jõudu ja jaksu edasiseks!!

    VastaKustuta
  71. oi kui vahva! Palju õnne! Mina jõudsin otsaga siia ilmselt umbes poolteist aastat tagasi. See oli nimelt aeg, kui hakkasin otsast Eesti kokandusblogisid vaatama ja suhteliselt kiiresti olin lõa otsas! :) Sinu blogist olen palju häid ideid just hommikusöögi rubriigist saanud ning teised lemmikud on kohupiimakoogid ja loomulikult leivateemalised postitused.

    Ootan põnevusega, millal saan lähemalt juba sirvida ja katsetada ja loomulikult nautida!!

    Kristi

    VastaKustuta
  72. Mina olen Sinu blogi jälginud juba aastapäevad kindlasti. Jõudsin siia tänu oma emale, kes toidublogides enne mind ringi tuhnis. Aitäh talle selle eest, sest Su blogi on väärt leid :)
    Jõudu ja jaksu edasiseks!

    VastaKustuta
  73. Mina leidsin Sinu blogi umbes 3 aastat tagasi Sille toidublogi kaudu ja nüüd käin tihti uudistamas.Jõudu edaspidiseks!

    VastaKustuta
  74. Mina olen Sinu blogi uurinud juba umbes aasta või natuke rohkem. Keegi oli oma retseptis viidanud sinu blogile, ja siis pidin kohe järgi vaatama.

    Jõudu edaspidiseks,
    AireP

    VastaKustuta
  75. Tere!
    Millal ma siia blogisse jõudsin, täpselt ei mäletagi, küll olen Sinult nõu küsinud 14.02.2012 seoses lõhega ja suupistetega.
    Väga vahva blogi ja kindlasti raamatki sama tore ja ilus.
    Edu!

    Aino T.

    VastaKustuta
  76. Tere Ragne.

    Mina avastasin Sinu blogi umbes paar-kolm aastat tagasi internetis surfates, kui otsisin infot leiva tegemise kohta. Õpetusi oli mitmeid, aga Sinu oma oli nendest kõige selgem ja arusaadavam, nii et mina kui algaja leivategija sain just sealt esimesed juhised, kuidas ise leiba tegema hakata. Kui kohtasin Sinu blogis ka piparkoogitaigna retsepti ja nende tegemise järgi proovisin (kusjuures siis sai minu jaoks kummutatud ammukuuldud müüt, et ise häid piparkooke teha on raske), siis edaspidi sai minust blogi tihe külaline. Nüüd jälgin blogi iganädalaselt, ammutan ideid ja proovin erinevaid retsepte, kui endal mõistus otsa saab:)

    Raamat tundub väga tore ja mulle meeldib, et see on koostatud natuke teistmoodi, kui tavapärased retseptiraamatud. Plaanin selle kindlasti endale riiulisse soetada! Palju edu ja inspiratsiooni ka edaspidiseks, et sünniks aina uued ja uued toredad retseptid.

    Ellin

    VastaKustuta
  77. Kindlasti väga hea raamat. Ma olen selle blogi avastanud juba üsna ammu, ei mäletagi enam millal ja mulle väga meeldib, alati leiab siit midagi huvitavat.

    VastaKustuta
  78. Õnnitlused raamatu ilmumise puhul! See on kahtlemata nii visuaalselt kui gastronoomiliselt suurepärane teos - nii nagu blogigi:)
    Ise sattusin siia lehele mõned aastad tagasi, kui otsustasin ise leiba küpsetama hakata ning otsisin retsepti-õpetust. Siiani hoian blogil pidevalt silma peal ja olen mitmeid väärt retsepte leidnud.
    Edu edasiseks!

    Evelyn Õ

    VastaKustuta
  79. Palju palju õnne raamatu ilmumise puhul! :)

    Blogisse sattusin mitu-mitu aastat tagasi, ilmselt midagi googlist otsides ja lugema ma jäingi.
    Edu sulle sinu edasistel tegemistel

    VastaKustuta
  80. Vististi leidsin blogi nami-nami kaudu, u 4 aastat tagasi. Olen olnud nn on ja off, sõltuvalt eluperioodi huvidest ja kiirusest. Peale kolmanda lapse sündi möödunud sügisel olen taas väga aktiivne jälgija ja olen siit palju väga häid toite teinud. Kõige rohkem olen teinud pisikesi lihapirukaid, mille retsepti leidsin üle 2 aasta tagasi poisi sünnipäevaks pisikeste pirukate retsepti otsides ja nüüd on need pirukad meil igal suuremal peol laual.

    VastaKustuta
  81. Mina avastasin sinu blogi, kui tegin oma esimest leiba. Peale seda olen tihe külastaja:) Sinu retseptid õnnestuvad alati.

    VastaKustuta
  82. Avastasin samuti blogi kogemata googeldades. Olen teinud väga paljusid toite ja hoidiseid Ragne retseptide järgi.Eriti meedib mulle möögen ja ise tehtud jäätis. Kõrvitsasalati retsepti võtan ka alati siit(no,ei jää kuidagi meelde,kuigi on suht lihtne).

    VastaKustuta
  83. Avastasin blogi Interneti avarustest paar aastat tagasi, kui nii suurt kokandusblogide buumi veel polnud. Kuid senini on see üks sümpaatsemaid ja kaasahaaravamaid.

    VastaKustuta
  84. Palju palju õnne raamatu ilmumise puhul!:)
    Hea meelega tuleksin ka raamatu esitlusele, kuid kahjuks olen hetkel veel vaid nö "nädalavahetuse-pärnakas":)
    Sinu blogi avastasin juba aastaid tagasi, aasta oli siis 2009, kui ma ei eksi:)ja eks ma Google'st mõnda eriti head koogi retsepti otsisin! Siiamaani olen Sinu ja Sinu blogi suur fänn!:)

    VastaKustuta
  85. Mina tahan ka raamatut võita! :) Sinu blogi on võimatu mitte leida. Iga kord kui mõnda retsepti googeldan, tuleb esimese viie seas ka "Kokkama" välja. Vahel ma ei viitsigi enam googeldada ja tulen otse siia, sest peaaegu alati on vajalik retsept siin olemas. Vahva!

    VastaKustuta
  86. Ma usun, et seda blogi võis jagada minuga mu õde, kellele samuti meeldib vähemasti silmadega blogides õgimas käia :) Erinevalt mõnest teisest blogist, olen siia ka aeg-ajal ikka tagasi pöördunud ja isegi mõnda retsepti ka päriselt katsetanud.

    VastaKustuta
  87. Minuga jagas Sinu blogi mu sõbranna, see oli ikka kohe blogipidamise algul, sest retsepte palju polnud ja olen siiani sellel silma peal hoidnud :)

    VastaKustuta
  88. Leidsin blogi nami-nami foorumist.Ikka vaatan aeg ajalt just hoidiste retsepte,mis on põnevate koostis osadega.Ikka pean mõne ära ka proovima.Tubli

    VastaKustuta
  89. Leidsin tee siia juhuslikult ning olen nüüd seda kohta ootusärevalt ja pidevalt jälgimises hoidnud. Mõjub väga inspireerivalt!

    VastaKustuta
  90. Tere,
    Leidsin su blogi eelmise aasta suvel juhuslikult googeldades ja ajaviiteks häid tordi retsepte otsides. Peale seda olen blogi sihikindlalt külastanud, ikka igakord kui midagi maitsvat valmistada tahan :). Sinu retseptide järgi valmistatud road viivad alati keele alla :p

    VastaKustuta
  91. Leidsin tee sinu blogini, kui oli soov midagi erilist küpsetada.Kahjuks ei mäleta enam mis oli see esimene reptsept mis mind võlus, kuid peale seda jälgin huviga mida põnevat teed. Väga meeldivad mulle ka ilusad pildid blogis, mis on küll lihtsad, kuid teevad kõhu tühjaks ja tekitavad tahtmise järgi proovid!

    VastaKustuta
  92. Mina leidsin sinu blogi ka täiesti juhuslikult.Ilmselt mingit retsepti internetist otsides. Aga nüüd külastan lehekülge regulaarselt ja alati, kui miskit põnevat otsin, vaatan siia esimesena. Nüüdsest kasutan sinu pärmitaigna retsepti, mis mulle väga maitses. Üldiselt olen sinu retseptide järgi juba päris suure hulga asju valmistanud. Minu erilised lemmikud on keeksid. Ja raamatu ostan endale kohe kindlasti, kui just õnn mulle ei naerata :)
    Suured tänud sulle!

    Kristina

    VastaKustuta
  93. Leidsin Su blogi tänu Terevisioonile ja sellele imemaitsvale munadepüha toorjuustukoogile! Olen su retseptide nimekirja läbi töötanud ja pidevalt kiikan siia, lootes leida jälle midagi uut ja huvitavat :) Aitäh!

    VastaKustuta
  94. Oi, seda raamatut tahaks küll juba oma käega paitada!
    Blogisse sattusin kunagi ammu-ammu šokolaadikoogi jaoks retsepti otsides. :)

    Kadi V

    VastaKustuta
  95. Sellega blogi avastas minu öde ja saatis siit mulle ühe koogi retsepti. Nüüdseks Elan saksa
    maal ja aegajalt kui midagi uut proovida tahan kiikan alati ka siia.

    Merrit

    VastaKustuta
  96. Blogi regulaarne jälgija olen ilmselt aastast '09, kui kolisin omaette elama ning otsisin mingit konkreetset retsepti. Leht on sealt alates mul igas arvutis lemmikuks märgitud ning kiikamine kuulub igasse päeva ossa, mida võik kutsuda 'hommikune internetiring'.

    Põnevad retseptid teen alati järgi, eriti armastan kooke ja küpsetisi. Kõige rohkem ja südantsjoojendavaid kiidusõnu olen saanud Afganistanist, kui saatsin Eesti sõduritele siit leitud retsepti järgi tehtud jõulukeeksi.

    Edu ja rõõmsaid tegemisi edaspidiseks
    Merili

    VastaKustuta
  97. Ei mäletagi enam, kuidas siia blogisse saatusin, see oli juba aastaid tagasi. Aga üsna kiiresti jõudsin arusaamale, et meil on väga saranane maitsemeel - polnud retsepti, mis mulle poleks maitsenud - samas kui mõnest teisest blogist retsepte kasutades pidi nii mõnigi kord pettuma. Seega olen aastaid põhiliselt just Sinu blogi abi kasutanud. Läbi on tehtud (ja korduvalt) enamik kookidest, vastavalt hooajale, ka jäätist, hommikusööke. Ühed lemmikumad retseptid, mis esimese hooga meenuvad, on tuunikalaga võileivatort ja maasikakook martsipaniga. Soovin edu Sinu tegemistes ja ootan raamatut huviga!

    VastaKustuta
  98. Sattusin sellele toredale blogile aasta-paar tagasi muffiniretsepte otsides, tihedamini käin viimastel kuudel süvenenud kokandushuvi rahuldamiseks. Mule meeldib retseptide lihtsus, geniaalsus ja lehe kaunis disain. Tänan väga odrajahu-banaanimuffinite ja peediomleti retsepti eest. Hommikusöök on minu jaoks päeva olulisim.

    Jään ootama uusi elamusi!

    Kristiina

    VastaKustuta
  99. Mina avastasin sinu imelise ja hõrgu blogi umbes 1,5 aastat tagasi. Olin Soomes, mees oli tööl ja mul oli küpsetamise isu. Hakkasin netist otsima mingit head retsepti. Sattusin sinu blogile ja veetsin siin mitu järgmist tundi.. Ma lausa imestasin, et sul on nii tohutult palju häid retsepte...raske ju siis üks välja valida, mida ise teha.
    Aja jooksul olen väga palju sinu kirjutatud retsepte ka ise katsetanud. Alati, kui küpsetamise isu on, tulen esimese asjana sinu blogisse mõtteid saama :)
    Aitäh sulle suure töö eest :) Edu edaspidiseks!

    VastaKustuta
  100. Ma ei mäletagi miks ja kuidas ma selle blogi avastasin. Tõenäoliselt mõnda retsepti otsides ja võib olla umbes 2 aastat tagasi.
    Nüüd olen siin sage külaline ja nii mõndagi olen siin olevate retseptide järgi järele proovinud. Jõudu!
    Janne

    VastaKustuta
  101. Kui nüüd õigesti mäletan, siis jõudsin Sinu blogini ilmselt mingit retsepti otsides ja juba üsna mitu aastat tagasi. Olen katsetanud siit nii soolast kui ka magusat ning meeldib retseptide lihtsus. Ja suurt äratundmisrõõmu pakub piltidel üks vana nuga, mis toob meelde lapsepõlve :)

    Palju õnne ja uusi katsetusi soovides
    Egle

    VastaKustuta
  102. Sinu blogi avastasin ikka mitu head aastat tagasi- äkki jäätise või jogurti retseptiga seoses? Igatahes lahe blogi ja jõud edaspidiseks :)

    Regiina

    VastaKustuta
  103. Hakkasin eestikeelseid toidule pühendatud ajaveebe regulaarselt jälgima 2011. aasta veebruarist, mil ilmus perenaine.ee toidublogide top 10. Ka siinsele lehele sattusin siis esmakordselt ning olen ikka ja jälle tagasi tulnud, eriti kui on soov valmistada midagi maitsvat linnulihast või piimatoodetest. Mulle meeldib, et uusi postitusi lisandub regulaarselt ning retseptide valik on põnev ja mitmekesine. Pettuma pole pidanud kordagi, alati olen lehelt lahkunud heatujulisemana kui siia tulles. Suur tänu oma häid ideid jagamast ning palju jõudu edaspidiseks! Raamatut loodan näha lähipäevil, olen väga põnevil, sest ootused on kõrged!

    VastaKustuta
  104. Palju õnne raamatu puhul!!

    Täpselt ei mäleta, millal siia blogisse jõudsin, aga esimene retsept, mille järgi oma paar päeva kestva sünnipäevapeo puhul kooki tegin, oli küpsetamata halvaakook küpsistega. Mäletan, et vähemalt kaks korda tuli külaliste lisandudes keegi saata maakodu lähedale poodi tooraineid uue koogi tegemiseks juurde tooma:)

    Annela

    VastaKustuta
  105. Tere,

    toidublogide vastu hakkasin huvi tundma u 5 aastat tagasi, kui lastega koduseks jäin ja sellest pisikust pole enam võimalik lahti saada:) Olen nii siinsest blogist kui ka teistest leidnud mitmeid nippe, mis köögielu lihtsamaks teevad. Aitäh!

    Maarja Saaremaalt

    VastaKustuta
  106. Seda, mis kaudu ma sinu blogi avastasin, ma täpselt enam ei mäleta, võimalik, et leidisn lingi mõnest teisest toidublogist. See võis olla u 5 aastat tagasi. Mari

    VastaKustuta
  107. Kindlasti ammu! Kohe peale esimest retsepti sai see minu lemmiksöögiblogiks - just lihtsate ja äraseletatud retseptide tõttu :)
    Raine

    VastaKustuta
  108. Jõudsin siia otsides retsepti leiva tegemiseks. Otsisin, leidsin ja siia ma jäin. See oli juba oi-kui-ammu.

    Olen kehv söögitegija, aga samas armastan väga hästi süüa ja seda võimalust ka oma perele pakkuda. Seepärast eelistan retseptide hankimiseks blogi, kus asjad juba järgi proovitud, käe järgi sätitud ja häda korral saab kommentaarina nõu küsida.

    Retseptiraamatuid ostan harva, aga see saab mul kuidagiviisi kindlasti kodus olemas, kuna tunnen juba mingit lähedust - olen võimalikult roheline, taaskasutav ja keskkonda säästev.

    VastaKustuta
  109. Leidsin tee siia kellegi teise blogi kaudu. Ei mäleta, millise blogi kaudu, aga mulle meeldib siin :) Õnnesoovid vahva raamatu sünni puhul!

    VastaKustuta
  110. Minu tee Sinu blogisse vist tuli hoopis teise inimese kaudu, kes soovitas vaadata. Püsima jäin siia tänu leivaküpsetamisele. Igapäev just ei vaata, aga kui blogides surfamise päev on, siis Sinu oma on alati esimene olnud. Kui kokkama-blogist mingit head mõtet ei leia, siis longin edasi :) Palju õnne ning ole tubli edasi!

    VastaKustuta
  111. Mina jõudsin sinu blogini kui otsisin netiavarustest rabarberikoogi retsepti ja selle sobivaima ja kõige parema leidsin just sinu blogist. Ja nii minust edaspidiselt tihe blogikülastaja on saanudki. Need retseptid ja need pildid ... vägev! Ja nüüd see kõik veel raamatu näol ka :)

    VastaKustuta
  112. usun, et leidsin blogi kunagi iidsetel aegadel mõnd retsepti internetiavarustest otsides, aga see oli tõesti piisavalt ammu, et mitte enam täpselt mäletada. igatahes on see blogi mul pikki aastaid "järjehoidjates" pesitsenud. ja see raamat tundub tõsiselt vinge! :)

    VastaKustuta
  113. Õnnitlen raamatu puhul!
    Olen blogi lugeja juba mitmeid aastaid ning sattusin sinu lehele läbi Tuuli blogi. Meeldivad väga sinu retseptid, enamasti just lihtsa teostuse ja kättesaadavate toiduainete tõttu. Erilised lemmikud on kanalihatoidud ja loomulikult koogid.
    Jõudu edaspidiseks!

    VastaKustuta
  114. Jälgin su blogi vist selle algusaastatest peale. Jõudsin sellesse imelisse keskkonda nagu ikka - üks blogikülastus viis teise võlumaailma avastamiseni. Mul on palju lemmik toidublogijaid, aga siia tulen paari kindlat retsepti meelde tuletama, mida mujal näinud pole. Hoian ikka su tegemistel silma peal:)

    VastaKustuta
  115. Tere!
    Leidsin teie blogi üsna hiljuti tänu oma emale.. Elan ja õpin hetkel välismaal, mis tähendab, et tuleb üsna tihti ette, kus peab ise endale süüa meisterdama ja kuna kogemust vähe, siis tuleb ka ideedest teinekord puudus.
    Alatihti käisin ema käest retsepte nurumas, kuni ema suunas mind teie blogisse, ning ütles, et seniks kuni ta ise paneb kokku mulle kaustiku meie pere retseptidega, on see blogi mulle kindlasti abiks.
    Siiani on see väide igati vett pidanud. Olen saanud siit palju ideid, pannud välismaalasi armastama kapsahautist, vastlakukleid, igasuguseid kooke ja nii mõndagi muud.
    Seega suur aitäh ning palju õnne raamatu ilmumise puhul!

    VastaKustuta
  116. Mina avastasin su blogi tänu Olavile.See vist oli u 3 aastat (või isegi 4) tagasi kui Olavi Facebookis mingit sinu retsepti jagas.Ei mäleta,mis retsept see oli,kuid peale seda lisasin blogi oma lemmikute listi ja jälgin seda pidevalt.Paljud asjad proovin järgi ka.Aitäh sulle mõnusa lehe eest ja palju palju õnne raamatu ilmumise puhul.

    VastaKustuta
  117. Mina avastasin Su blogi juba päris ammu ja see on üks põhilisi blogisid, kuhu ma tulen, kui tahan teha midagi lihtsat ja samas väga maitsvat ja huvitavat. Usun, et olen ikka päris palju retsepte siit ise kodus järgi proovinud. Neid tehes võin kindel olla, et lõpptulemus on väga hea! See toorjuustu-šokolaadi kook ( ei tea, kas oli täpselt selle nimega) on meie peres suur hitt. Imelihtne teha ja maitseb taevalikult! Suur suur aitähh Sulle paljude ideede eest ja ootan ka seda kokaraamatut põnevusega!

    VastaKustuta
  118. Oh, selle küsimuse - kust ma Su blogi leidsin - sellele ei vastanudki. Ja ausalt öeldes, ma ei teagi. Pikk aeg on möödas. Tõenäoliselt netis ringi kolades, kas siis google kaudu retsepti otsides või kellegi teise blogi alt.

    VastaKustuta
  119. Vauuu, milline kuldaväärt raamat! Tubli töö, naised!
    Tunnen end sama rõõmsalt nagu mu parim sõbranna oleks just lapse saanud!
    Olen olnud "vaikne" lugeja juba aastaid.. ma ei teagi kui kaua, aga avastasin selle interneti avardustest siis kui hakkasin ise leiba küpsetama - tänu Sinu lihtsale ja arusaadavale retseptile see ka õnnestus :)

    VastaKustuta
  120. Suurepärane! On tunnustust väärt kui nii toredad ja andekad inimesed leiavad aega oma kogemusi ja mõtteid raamatuks vormida. Olles nii küpsetamise kui raamatute fänn, on sellised raamatud minu jaoks lausa...hindamatud :)

    Mõtlesin pea nädalapäevad, millal selle blogi leidsin. Peale mõningast peamurdmist sain aru, et alustasin mõtlemist valest otsast. Proovisin meelde tuletada, millist retsepti siit blogist esmalt katsetasin. Kooki? Suppi? Siis jõudis kohale, et see ei ole üldse oluline. Tähtis on seostada retsepte ja tegevusi inimestega. See on just see, mis mind selle blogi juures paelunud on algusest peale - suurepärased retseptid pikitud nopetega kirjutaja iseloomust, mõttemaailmast ja igapäevaelust.
    Ehk siis - blogi lugema hakkasin umbes sel ajal kui äsja oli ilmavalgust näinud uus ilmakodanik. Mäletan neid esimese aasta kooke-torte ja tegemisi. Mäletan ka seda mõtet, mis mul peast läbi käis - loodan, et kui mina kunagi lapse(d) saan, suudan ma olla sama tubli ja tragi kui Ragne.
    Sellest ajast olen blogi lugejaks jäänud ning nii mõndagi retsepti katsetanud. Katsetamise käigus olen rõõmuga jälginud, kuidas alati nõu ja abi saab kui keegi retseptiga hädas on või roog hästi välja ei kukkunud. Jõudu ja jaksu ka edaspidiseks :)

    VastaKustuta
  121. Mina mäletan, et ma avastasin mõned aastad tagasi internetiavarustest Sille toidublogi. Kuna aga seal oli viidatud teistelegi toidublogidele, siis mingil hetkel hakkasid ka need huvi pakkuma ja sealt juhtusin ka sinu blogi külastama. Kuna esmamulje oli niivõrd hea, sest erinevalt paljudest blogidest on sinu oma kuidagi puhas, korrektne, aga samal ajal hubane (vist tohib blogi kohta hubane öelda). Ja nüüd, kui tekib isu kokata, siis on see blogi alati interneti järjehoidjates või kirjutan kiirelt Google otsingusse "Ragne kokkab" ja juba tuleb esimese kirjena sinu armas lehekülg ette. =)

    VastaKustuta
  122. 1,5 aastat tagasi sain oma esimese juuretise ja otsisin internetist retsepti. Kogemata sattusin Sinu blogile ja katsetasin leivateo ära. Esimese tegemise kohta tuli väga hea leib ja teen siiani ise leiba, mõnikord ka teisetle ;) Vaikselt on lisandunud muud retsepid, mida olen katsetanud või siis uuesti ja uuesti teinud. Ikka ja jälle tulen siia toiduiideid otsima ning ledma.
    Blogi on loogiline, retseptid maitsvad ja lihtsad.
    Aitäh, Ragne! Jätka samas vaimus, nii on olemaskoht, kust midagi head leiab ;)

    VastaKustuta
  123. Väga lahe, üritan ka kindlasti selle raamatu endale muretseda. Oled mu suur kokkamis-iidol :))
    J.

    VastaKustuta
  124. Tere Ragne!
    Lugesin, et teil tekkis kokaraamatu idee endal. Kas te pöördusite siis ise kirjastuse poole ja kas oldi kohe nõus selle kokaraamatu avaldamisega? Küsin seda sellepärast, et endalgi oleks üheks unistuseks anda välja enda kokaraamat, aga ei tea millest ja kuidas alustama peaks :) Mis mured või kohustused veel kokaraamatu koostamisega kaasnevad?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere, Mul oli kirjastuses tuttav, kellega olime raamatu tegemisest juttu teinud. Kui lõpuks idee tekkis, siis rääkisime Andraga oma ideest kirjastusele. Neile meeldis ning nii me raamatu käsikirja vaikselt kirjutama hakkasimegi.

      Kokaraamatu kirjutamine on oluliselt suurem ettevõtmine kui arvata võib. Sel ajal on kõik mõtted raamatu juures. Kiire aeg, kuid tagantjärgi igati tore ning maitserohke:)

      Millest alustada? Kui on idee, siis tulekski oma mõtted kirja panna täpsemalt ning siis kirjastustega ühendust võtta:)

      Kustuta
  125. Ka minul jagub vaid kiidusõnu teie raamatule. Raamatut sirvides jäi silma üks väike apsakas, nimelt sigri-migri sünnipäevatordi kattesse on märgitud, et vaja läheb 400 dl rõõska koort (ilmselt peaks siiski 400 ml olema). Mida rohkem, seda uhkem :D Aga eks ikka juhtub :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänud tähelepaneku eest, 400 dl on vist jah liiga palju .......... kui just äärmiselt suur vahukooresõber ei ole:)

      Kustuta
  126. Mul tekkis küsimus ühe koogi nime kohta. Lk 283 on Kinder Bounty kook, ehk peaks olema Kinder Bueno kook? sest bounty on kookosega maius , aga see kook kookost ei sisalda. Aga nimest hoolimata kavatsen seda kooki proovida, see näeb nii isuäratav välja. Ning muidugi kiidusõnad ka minu poolt sellele raamatule! :)
    PS! Blogisse võiks uusi jäätiseretsepte tulla ;) Need on sul alati nii ahvatlevad ja imehead.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures sellest nimest oleme me Andraga ühes artiklis juba kuskil rääkinud:)

      Selle koogi nimega oli meil tükk aeg mure, et mis me selle nimeks paneme. See kook (nagu raamatuski mainin) on minu firmakas ning algselt saigi see nime Kinder Bounty (Ilmselgelt pidi see kandma nimetust Kinder bueno), aga nii see vale nimi sisse juurduski ning kui keegi seda kooki soovib saada, siis öeldakse ikka: Palun kinder bountyt:)

      Andraga mõtlesime, et kas muudame nime nii, nagu originaalis šokolaadki või siis jätame kiiksuga nime - nii, nagu nimetame meie:) Jäime siiski vana hea Kinder Bounty juurde:)

      Lõpetuseks ja julgustuseks ütlen, et retseptis apsakat ei ole ning kookost koogis olema ei pea:)

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails