17. november 2011

Caesar võileib ehk samanimelise salati kiirem variant

Võib tunduda igav ja tavaline, aga mulle meeldib Caesari salat, eelistatavalt omatehtud, kus parmesanilaastude ja kanalihaga pole koonerdatud... aga tegelikult sobivad ka teatud toidukohtade valmistatud salatid. Caesar salati ainetel aga üks lihtne võileib, sama hea, aga siiski veidi teistsuguses võtmes. Jah tean, kaste tuleb siin retseptis purgist, aga endale peab ju mugavusi ka lubama;)
PS! See on üks nendest retseptidest, mis valmis mul koduse võileivaralli tulemusel:)
kahele
2 sl caesari kastet
1 küüslauguküüs
salatilehti (eelistatavalt rooma salat, aga kui on miskit muud käepärast, siis võib asendada:)
50 g kalkunisinki
4 kirsstomatit
pipart, soola
parmesanilaaste
röstsaia
Rösti saiad, hõõru neid poolitatud küüslauguküünega. Määri peale caesari kaste. Seejärel aseta peale salatilehed, tükeldatud kalkunisingiviilud ja viilutatud kirsstomatid. Raputa peale veidi pipart, soola ning parmesanilaaste.

6 kommentaari :

  1. Nii armas ja lihtne! Tegelikult tahtsin küsida, milliste Pärnu söögikohtade Caesari salatit sa soovitada julgeksid? Isu tuli peale täitsa :) Annika

    VastaKustuta
  2. Nüüd ma pean tunnistama, et hetkel ei oskagi siin Pärnu toidukohtade hulgas miskit välja tuua:)

    VastaKustuta
  3. Tere! Väga isuäratavad võileivad. Mul on aga hoopis selline küsimus, et missugust valmis Caesari salati kastet teie kasutate? Olen ühte kunagi proovinud ja see ei kõlvanud üldse süüa. Purgialternatiiv oleks vahelduseks aga meeldiv.

    VastaKustuta
  4. Absoluutselt geniaalne oma lihtsuses. Aitäh idee eest :)

    VastaKustuta
  5. Uduvihm - mõni aeg oli Vertigo toodang minu lemmik. Mingi hetk aga hakkas selles kastmes mulle miski vastu. Nüüd olen poeriiulilt sõbranna soovitusel haaranud laiskushetkedel Felixi Caesari kastme. Minule maitseb - ükski maitse ei domineeri liiga palju.

    Maili - ikka. Head katsetamist:)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails