25. juuni 2010

Küpsetised uues kohvikus Mahedik

Nagu kõrvaloleva kohvik Mahediku logo juurest lugeda võib, saab minu küpsetisi ja leiba maitsta Pärnu uues kohvikus Mahedik (Pühavaimu 20).

Üleküpsetatud juustukook / Rabarberi-martsipanikook


Homme saab maitsta:
* Üleküpsetatud juustukook
* Rabarberi-martsipanikook (selle aasta viimane)
* Tummine leivakreemikook
* Martsipanipärg moonitäidisega
* Kaerahelbepõhjaga juustupirukas (soolane)
*... ja muidugi leivad (ürdi, seemne ja köömne)

Edaspidi saab minu küpsetistest, mis saadaval kohvikus, lugeda siit kõrvaltulbast.

Kokkamisteni,
Ragne

24 kommentaari :

  1. Küll Sina ikka jõuad, Ragne! Jõudu!! :)

    VastaKustuta
  2. Samad sõnad, mis Pillel. Küll sina ikka jõuad palju. Juba ammu mõtlesin, et Sinu päevad peab küll vist 48 tundi saladuslikult olema ja nüüd veel see :). Jõudu ja jaksu!

    VastaKustuta
  3. Jõudu ja kuuma ahju! Supertubli oled ja kui Pärnusse satume, astume kindlasti läbi.
    See kohvik on mu lapsepõlvekodu vastas, nii et eriti armas ja kodune tunne saab olema :)

    VastaKustuta
  4. Ma ei jõua ka ära imestada, palju sina ikka jõuad! Teades, mitme asjaga sa juba praegu tegeled, kaldun ma arvama, et sa küpsetad nüüd öösiti kooke ja leibu ning magad nii kolm tundi ööpäevas. Aga edu sulle igal juhul. Pärnusse tulles otsime koha üles.

    VastaKustuta
  5. Eelmise kommentaari jättis ikka Aet, käisin mehe arvutis netis:)

    VastaKustuta
  6. Ei saa jätta imestust avaldamata! Jõudu ja edu! Tulen kindlasti maitsma:)

    VastaKustuta
  7. Issand kui tore!
    Palju jóudu, jaksu ja energiat ning loomulikult palju kundesid! :)

    VastaKustuta
  8. Oi, tänud Teile heade soovide eest, nii armas:)

    VastaKustuta
  9. Pärast kahte päeva Hansapäevadel loen nüüd minagi, kusjuures Mahedikust oli vastujalutanud tuttavatega juttu:) Aga suvi ja puhkus on pikk ja Pärnu ei ole kaugel, tulen kindlasti proovima. Sedekorda sai käidud Supelsakstes ja Jahtklubis.

    VastaKustuta
  10. Kindlasti võib läbi astuda. Selel koha üheks eripäraks on see, et kindlat menüüd ei ole, vaid hommikul valmib menüü vastavalt sellele mida kokk valmistab. Suvel on muidugi ka arvestatud suviste, turul saadaolevate toorainetega:)

    Mina käisin täna supelsakstes. MInu üllatuseks ja petumuseks oli koogi lett täiesti tühi, isegi valgustus oli välja lülitatud,, Ettekandja sõnul käib seal hetkel rahvast niipalju, et ületab mõistuse piirid:)

    VastaKustuta
  11. On sinul alles ettevötmine. Aga lahe! Ja palju edu sulle! Kahjuks ei saa ise sinu kooke proovima tulla :-((

    VastaKustuta
  12. Kas ka sellel pühapäeval saab Sinu kooke Mahedikus maitsta? Nende koduleht ei ole eriti informatiivne, ei teagi, kas pühapäeval üldse avatud :)

    Üks uudistaja Tartust

    VastaKustuta
  13. Aitäh Mardikas:)

    Kohvik on avatud kõik nädalapäevad juba alates hommiku 8.00st - sel ajal pagar juba hommikused soojad pirukad letti pannud. Pühapäeva kohta hetkel ei oska öelda, Laupäeval kindlasti on minu koogid esindatud, kuid pühpäeva kohta saan informatsiooni veidi hiljem anda:)

    VastaKustuta
  14. Mahediku koduleht on hetkel veel valmimisel, loodame sellega õige pea ühele poole saada.

    Avatud oleme:
    T-R 8:00- 21:00
    L 10:00- 23:00
    P 10:00- 19:00

    Kohtumisteni Mahedikus:)!

    Evelin

    VastaKustuta
  15. mind ka huvitaks, kas pühapäevas saab Sinu kooki sealt osta.

    VastaKustuta
  16. Veidike tutvustuseks, et üle-eelmine kommenteerija Evelin on Mahediku üks tublidest perenaistest:)

    Leoola - pühapäeval minu koogid seal täiesti olemas, samuti ka leib. Tuleb otsida vaid koogisildi alt minu nime:)

    VastaKustuta
  17. Hea uudis:) Eilne maasikakook martsipaniga võiks täna siis koogiletis mind oodata...

    Uudishimulik Tartust

    VastaKustuta
  18. tuleb välja, et martsipanine maasikakook on üks suur hitt Mahedikus:)

    VastaKustuta
  19. Hei:)

    Ei olnudki kahjuks seda maasikakooki eile, kui Mahedikku lõpuks jõudsime. Oli ka plaan Supelsaksad üle vaadata, aga seal olid enamus lauad hõivatud ja üsna kohe, peale saabumist õnnestus teenindajal mulle öelda kurjustavalt: Eest! Selle viimase lause peale keerasime kohe suuna Mahediku poole.

    Alguses oli plaanis kohv ja kook, aga kuna Supelsakstest jäi külastus lühikeseks, oli kõhus ruumi ning jäime kohe pikemalt sööma ning ei piirdunud üksnes kookidega. Kookide suhtes olin veidi segaduses, sest hiljuti sain siit juhise, et Ragne koogid on Ragne nimega sildistatud:) Võtsin siiski riski ning ilma nimeta koogi: õunakook halvaavahuga.

    Kuulsime teenindajalt, et Mahedik on alles nädal aega avatud olnud. Seega ei ole seal ilmselt kõik asjad veel päris valmis ja paigas. No silma jäi, et teenindajatel oli raske tellimusi meeles pidada ja kassasüsteemi ei olnud. Aga eks see kõik laheneb õigepea.

    Üks ainuke miinus oli, minu tellitud Latte oli TULIkuum. 15 minuti pärast ei olnud ka veel võimalik juua ning klaasist kinni võtta. Aga kuna mul oli hea tuju ning aega piisavalt, siis ma ei viitsinud seda Lattet ka tagasi saatma hakata. Aga olen seda varem teinud küll, sest olen vähemalt 2 korda keele ära kõrvetanud.

    Väga pikk jutt sai, igal juhul kook oli maitsev ja ilmselt siiski Ragne tehtud?!

    VastaKustuta
  20. Oi kui lahe sellise pika kommentaari eest. Kindlasti edastan selle. See õunakook halvaaga on täiesti minu sulest ning imestan, et miks ei olnud nime juures, kuigi tegelikult kui hommikul see koogiletti pandi oli silt koos minu nimega.

    PS tuleb välja et martsipanine maasikakook on suurem hitt. Se olevat nii kiiresti otsa saanud, aga homme see täiesti olemas, lisaks ka teine hitt leivakreemikook...

    VastaKustuta
  21. Minagi käisin täna Mahedikus ning proovisin maasika-martsipanikooki. Väga-väga hea oli, aitäh, Ragne :)

    VastaKustuta
  22. Nädalavahetusel sõitsime Pärnu-kanti suvitama ja minu kindel soov oli käia ära ka Mahedikus. Sõitsime selle jaoks spetsiaalselt Pärnusse sisse. Ja pettuma ei pidanud! Nii toreda sisekujundusega kohvik!
    Teadsin kohe, et proovin mõnda Ragne tehtud kooki. Nii sai minu taldrikule valitud leivakreemikook. Väga huvitav ja maitsev. Abikaasale valisin martsipaniga murelikoogi, sest tahtsin ka seda proovida :) Abikaasa oli kergelt pettunud, et see oli kook nagu kodus. Mina olin aga selle võrra rõõmsam, sest järelikult olen Ragne retsepti õigesti kasutanud :)

    VastaKustuta
  23. Kodukook kõlab nii armsalt:) Aga augustikuu teisel nädalal tulevad uued koogid- tuleb šokolaadine Brownies, daamide kook ning kihiline õunakook ja minu üks lemmikkook:)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails