2. september 2008

Hapukapsasupp

Ikka tekib ju vahest isu hapukapsasupi järele. Suppi on erakordselt lihtne teha ning selle valmimse juures ei pea enamuse ajast ise juures viibima.






Kogus: umbes 8le sööjale

3 l vett
750 g sealiha
500 g hapukapsaid
6 spl tangu
1 sibul
1 porgand

2 loorberilehtesoola, pipart, suhkrut,
1-2 tl Dijon sinepit


Pane liha koos kapsaste ja tangudega külma veega keema. Lisa ka loorberilehed ning maitseks soola, pipart, suhkrut ja sinepit. Keeda tasasel kuumusel umbes 2-2,5 tundi. Umbes tund enne keetmise lõpetamist lisa jämedalt riivitud porgand ja hakitud sibul. Maitsesta Kui supp on valmis, tõsta liha välja, lõika viiludeks ning lisa uuesti supile.

2 kommentaari:

  1. Milline sealihatükk peaks selle supi jaoks sobima? Ja kas kõik ühes tükis panna vette?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Parim oleks kondiga tükk, aga saab hakkama ka tavalise karbonaadiga:) Kõik läheb alguses ühe suure tükina potti:)

      Kustuta