6. oktoober 2007

Singiga täidetud lavaširull

Hästi kerge ja lihtne valmistada, kuigi maitselt tundub, et tegemist on tõeliselt keerulise meistritööga. Sobib hästi üheks suupistevalikuks vaagnale.


1 pk lavaši
150 g merevaigu toorjuustu (võib olla ka maitsestatud)
3 spl majoneesi
150 g (1 pk) viilutatud sinki
3 salatilehte
pool paprikat

Laota lavaš lauale. Keera lavaši ääred üksteise peale nii, et tekiks ühtlane ristkülik. Määri merevaik lavašile, mille peale määri majonees. Seejärel aseta singiviilud lavašile. Vaata, et singiviilud jaguneksid ühtlaselt. Aseta salatilehed horisontaalselt sinna otsa, kust hakkad rulli kokku keerama. Salatilehtedele aseta paprikatükid. Keera nüüd lavaš ettevaatlikult tulli ja hoia külmas, kuni lahtilõikamiseni ja külalistele serveerimiseni.
Hüva nõu: samamoodi võid valmistada ka makra, lõhe või tuunikala lavaširulli, asendades retseptis singi meelepärasega.

3 kommentaari:

  1. ma olen seda juba mitmendat korda teinud, see on ikka tõeliselt hea ja külalistele meelidib see ka tohutult !!

    VastaKustuta
  2. nõustun täielikult...ja lihtne on ka:)

    VastaKustuta
  3. ma ei oskagi muud öelda, kui ülimaitsev!!!

    VastaKustuta