8. oktoober 2007

Rullbiskviidi keerutort

/Prindi retsept/

Selle retsepti leidsin ma Anna-liisa kokaraamat 2-st. Pole kunagi mõelnud, et rullbiskviidist saab sellise mõnusa tordi teha, aga näe saab. Lahti lõigates on tort ilusa mustriga veel pealekauba. Ahjaa, peale selle on eda torti veel ääretult lihtne valmistada.

Valmistusaeg 30 minutit + soovitavalt külmkapis ca 45 minutit

1 kogus biskviittainast
Täidis:
200 g kohupiimapastat
2-3 spl suhkrut
2 dl meelepärast moosi

Kaunistuseks:
šokolaadipuru
küpsisepuru
100 g kohupiimapastat

Valmista maasika-vahukoore rullbiskviidi retsepti järgi biskviittaigen (1 kogus). Taigna küpsemise ajal valmista täidis, selleks sega kohupiim suhkruga.

Küpsenud biskviittaignale määri peale moos ja seejärel kohupiim. Lõika biskviit viieks ribaks. Keera üks riba rulli ja tõsta serveerimisalusele. Keera ümber selle rulli teine riba, siis kolmas, neljas ja viieski. Pane tort külma. Vahetult enne serveerimist kaunista kohupiima ning küpsise- ja šokolaadipuruga.

2 kommentaari :

  1. väga maitsev tort.(tegin küll maasikamoosi ja keedukreemiga)Aga mulle väga meeldis see keeru variant

    VastaKustuta
  2. mulle on ka see keeru-idee meeltmööda:)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails